USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Туреччина заборонила розважальні програми в готелях на Новий рік

22 Грудня 2020 08:44
У турецьких готелях заборонили проведення розважальних програм в Новий рік.

Це випливає з опублікованого на офіційному сайті МВС Туреччини повідомлення про порядок проведення Нового року для туристів у готелях, пише РБК-Україна.

У відомстві зазначили, що не так давно деякі готелі та об’єкти розміщення рекламували та виставляли на продаж новорічні пакети з вечерею і музичними розважальними програмами всупереч раніше прийнятим заходам у рамках боротьби з коронавірусом COVID-19, які передбачали заборону на проведення подібних заходів.

У зв’язку з цим у повідомленні особливо підкреслюються наступні моменти:

- заборона святкування Нового року в готелях і ресторанах при них. Мова йде про бали, розважальні заходи з провідними музикантами та вечірки, шоу та гала-вечері;

- заборона на рекламу подібних заходів і продаж турів з новорічними заходами;

- заборона на розважальну програму з музикою і танцями (і до 22:00 теж), після 22:00 в готелях не може бути жодного музичного супроводу, у тому числі в ресторанах, житлових приміщеннях та інших залах;

- заборона на скупчення людей в готелях і ресторанах при них.

Нагадаємо, в листопаді Туреччина ввела низку нових карантинних обмежень, зокрема, на роботу закладів громадського харчування. Крім того, з 21 листопада у цій країні почала діяти комендантська година. Торговим центрам і ринкам дозволено працювати з 10:00 до 20:00, бари та ресторани працюють тільки на винос.

При цьому іноземні громадяни, які приїжджають до Туреччини з туристичними цілями, звільнені від дотримання комендантської години. Крім ресторанів у готелях, у звичайному режимі працюють заклади громадського харчування в аеропортах. Під час комендантської години туристи можуть переміщатися з одного міста в інше на автомобілі при наявності документів про бронювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus