USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Ти що, тупий?»: заступник міністра МВС поскандалив з патрульними у Києві. Відео

12 Грудня 2021 18:39
Після резонансного відео зі скандалом, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на в’їзді в зону ООС, рядові працівники поліції передали новий відеозапис вже іншого інциденту.

Про це повідомляє Українська правда.

Як випливає з відео, 24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило високопосадовця і він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони «не впізнали начальство».

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

«Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?! Що з тобою, тебе що, припудрило?», - сказав на відео Гогігашвілі до патрульного.

Нагадаємо, заступник глави МВС Гогілашвілі скандалив із правоохоронцями на в’їзді в зону ООС, лаявся, обурювався, що його не впізнали в обличчя, й погрожував.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський після оприлюднення скандального відео з Гогілашвілі пообіцяв «дисциплінарне провадження» для встановлення обставин інциденту. Таку заяву він зробив у суботу, про звільнення тоді не йшлося. Сам Гогілашвілі тоді ж вибачився за «надмірну емоційність».

Президент Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського, а в самого Гогілішвілі є паспорт громадянина Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Олександр Показати IP 12 Грудня 2021 18:53
Де той Зеленський таких чмирів як цей зам.міністра понабирав.Якщо там всі такі, чи хоча половина,тримайся Україна.
Іван до Олександр Показати IP 12 Грудня 2021 20:19
А про що думали усі ті, хто за нього голосував. Невже не могли зрозуміти банальної істини, що не зможе шоумен стати державником. Як могли не розуміти , що крім команди квартал 95 не мав іншої команди. Чому в інших країнах кандидати в президенти анонсують людей з якими планують працювати в команді, і ці люди не фотографи чи манікюрниці, а професійно підковані з відповідним досвідом. А в нас , що вийшло?! По приколу і до проколу
Мари до Олександр Показати IP 13 Грудня 2021 09:08
Пора всех этих Швили отшвилить обратно в Грузию,задолбало это все хамдо!
Ось вам Показати IP 12 Грудня 2021 18:59
Заступник міністра без стажу і досвіду роботи як такої взагалі....!!! з освітою на скору руку чергового університету бізнесу і права і наркоманським минулим. Головне чоловік помічниці Зеленського з кварталу 95))) і це ніяк не кумовсво))) Бик і хамло як всі тут бачать на відео. Ось портрет успішної людини, української еліти. Доречі ще він орденоносець... І якби так тупо не спалився робив би реформи в турборежимі далі))) а тут такий кейс...
Народна прокуратура до Ось вам Показати IP 12 Грудня 2021 19:34
Он як? Зеленський,кажете? А після Майдану хто були міністри і їх заступники? Мабуть люди, які мали досвід роботи? Згадайте різних там заступниць міністрів з євроінтеграції 18 річних. Чи експертів міністерств - вчорашніх випускників з зарплатами по 70 000 грн. ще у 2015-2016 роках. Але ж народ був у дикому захваті і верещав, що готовий терпіти скільки завгодно, поки вони не навчаться працювати! Тому люди мають на собі відчути наслідки своєї тупості, раз не вчаться на чужих помилках
Тарас2 до Народна прокуратура Показати IP 13 Грудня 2021 10:31
З міністрами у нас завжди бували цирки, але таких кінчених навіть "проффесор" не призначав.
Мешканка Показати IP 12 Грудня 2021 19:18
Зажерся. А хлопці молодці. Нерви на місці. Всіх так треба а то вже думають що закон на них не діє.
40 до Мешканка Показати IP 12 Грудня 2021 20:08
Це ви так думаєте, що хлопці молодці. Не все так просто , є інший замміністра з яким оцей грузин давно конфліктує , ніяк зону впливу поділити не можуть.От і виконували хлопці команду одного зама дискредувати іншого. Можливо іще якісь підводні камні є, от як все більше більше показувати хамство та інші негативні риси Зе, рейтинг його топити.
Народна прокуратура до 40 Показати IP 12 Грудня 2021 20:37
Що за дичину Ви плетете? Виконували команду дискредитувати? Це в який спосіб? Насильно змушували це гім..о бикувати, матюкатись і принижувати їх? У Вас в голові таргани почали чергову неоголошену війну?
Євросоюз Показати IP 12 Грудня 2021 19:27
Хамовитий тупий бик, який *зірочку зловив* від своєї посади. Грати його в три шиї, а не *дисциплінарне провадження* призначати.
Дідо Показати IP 12 Грудня 2021 19:27
от настільки йому чхати на це суспільство, другий скандал за тиждень і працює далі як нічого й не було, герої і чесні люди післямайданної України.
Кум . Показати IP 12 Грудня 2021 19:29
Мужичок не образованный !!! Зам министра.!
Василь Показати IP 12 Грудня 2021 19:30
Риба гниє з голови.
morpheus Показати IP 12 Грудня 2021 19:30
Цікаво тут те, що відео це старе відносно, ще 24 листопада знято же було, але не опубліковували. Допускаю, що і не опубікували би не будь того відео із цим же персонажем на в'їзді в зону ООС. Мабуть грузина зливають уже і таки звільнять. Хоч, що це міняє в цілому питання, адже таких як він у держапараті безліч.
Лучанка Т Показати IP 12 Грудня 2021 19:34
Немає слів! Таке хамидло у владі! Кожен другий не відчуває під ногами землі. Вирішили, що вони безсмертні і назавжди.
сон за гроші Показати IP 12 Грудня 2021 19:39
яб відсидівби але півняра бувби підстеленим
Правий Показати IP 12 Грудня 2021 21:51
https://www.pravda.com.ua/news/2021/12/12/7317130/
Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 09:40
а де ж наші патріои активісти? чому мовчать ?. чому хамло посадовець землі під собою не чує ? думає що Бог? і він цар? отакі всі пр владі .простий народ для них просто пиль.
Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 10:56
Новые приключения Гогилашвили. Оказывается, такое бы.лячье поведение у гражданина РФ, по совместительству замглавы МВД и мужа близкой помощницы Зеленского, не впервые.
Максим Показати IP 13 Грудня 2021 11:33
Хочу висловити підтримку ПОЛІЦЕЙСЬКИМ які сумлінно виконували свої обовязки, на що правомірно і наголошували. Батькам цих службовців напевне дуже боляче, що з їхніми чадами заїздже зелене бидло отак, співчуваю. Якщо "батечко" в інтервю назвав усіх нас - біомасою і зїли то чому дивуватися. Чому в поліції мало порядних, чому не йдуть? А ви пішли б, терпіти приниження від таких зелених начальників? Та часто і від нас! Бо не я кажу, цитую - Керують нами такі бо обираємо таких як самі, а по можливості ще гірших. Третина народу підтримує таке керівництво ще і сьогодні. Отримали, то оближіться, бо в масі на більше і не здатні.
Олександр Показати IP 13 Грудня 2021 12:25
А якби не скандал з патрульними, то цей громадянин РФ так би і був на посаді заступника міністра??? А де ж були всі спеціальні служби МВС, які допустили такий ляпсус, чи може там щось інше???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus