USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимощук може стати тренером російського «Зеніту»

9 Січня 2017 20:38
Санкт-петербурзький «Зеніт» знаходиться на стадії переговорів зі своїм колишнім гравцем українцем Анатолієм Тимощуком з приводу переходу того в тренерський штаб Мірчи Луческу. Посилаючись на версію «Української правди», повідомляє «Волинська правда».

До слова, нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що лучанин, вихованець ФК «Волинь» і колишній півзахисник української збірної Анатолій Тимощук більше не виступатиме за казахстанський «Кайрат», де грав останні півтора роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АНАТОЛІЙ ТИМОЩУК РОЗПОВІВ, ЯКУ КОМАНДУ ХОЧЕ ТРЕНУВАТИ

Згідно з інформацією «Спорт день за днем», волинянин Анатолій Тимощук, 37-річний екс-гравець збірної України, який повинен отримати тренерську ліцензію PRO в січні або лютому 2017 року, вже декілька днів знаходиться в Санкт-Петербурзі і спілкується з керівництвом клубу.

Переговори затягуються із-за питання тривалості контракту. «Зеніт» пропонує Тимощуку 1,5 року, тоді як екс-півзахисник команди готовий погодитися на тривалішу угоду. Існує вірогідність, що сторони зійдуться на півтора роках за контрактом з опцією продовження.

До слова, Тимощук Анатолій Олександрович, 1979 р. н., - Почесний громадянин Луцька (рішення виконкому Луцької міської ради від 03.06.2008 р. №381-1, рішення Луцької міської ради від 18.06.2008 р. №28/7).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 9 Січня 2017 20:51
Ну и что с того?
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 22:22
Заробив,має право.активісти або ліс красти або нах…й. А то с_(а плитку в питере кладе патриот,а тимоха приумножать славу Луцк а то зрада
Тренер Показати IP 10 Січня 2017 10:23
А, як же патріотизм??? Всі гроші не заробиш. Але,щоб КАПІТАН ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ став найманим працівником РОСІЙСЬКОГО ФК "ЗЕНІТ" (під час війни з Росією) і сплачував податки до бюджету РФ, з якого закуповують набої, техніку, фінансують російських військових в зоні АТО (на Донбасі, в Україні), за ці гроші вбивають наших дітей, наших громадян. Це - занадто. Який же він ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН ЛУЦЬКА (став заслужено!!!), якщо зараз так скурвиться підписавши контракт з москалями. Якби просто футболіст, нехай, але ж символ, 144 матчі, КАПІТАН. Ганьба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus