USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Анатолій Тимощук став вільним агентом

21 Листопада 2016 08:00
Лучанин, вихованець ФК «Волинь» і колишній півзахисник української збірної Анатолій Тимощук більше не виступатиме за казахстанський «Кайрат», де грав останні півтора роки.

Колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук не став продовжувати контракт з казахстанським "Кайратом" та отримав статус вільного агента, - повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на Sports.kz.

Футболіст вже зустрівся з вболівальниками, які подякували Тимощуку за роботу і поводили його оплесками.

37-річний півзахисник перейшов в "Кайрат" в липні 2015 року. Разом з командою він виграв Кубок Казахстану, Суперкубок Казахстану, а також двічі ставав срібним призером чемпіонату країни.

У жовтні Тимощук у коментарі журналістам повідомив, що вже зайнявся своїм майбутнім і навчається на тренерську ліцензію PRO, однак рішення про закінчення кар'єри гравця поки не прийняв.

ЧИТАТИ ЩЕ: АНАТОЛІЙ ТИМОЩУК РОЗПОВІВ, ЯКУ КОМАНДУ ХОЧЕ ТРЕНУВАТИ

Раніше півзахисник виступав за луцьку "Волинь", донецький "Шахтар", пітерський "Зеніт" і мюнхенську "Баварію".

В серпні Анатолій Тимощук оголосив про завершення кар'єри в національній збірній України, за яку провів 144 матчі (рекорд України) і забив 4 голи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 21 Листопада 2016 08:36
Та кому той "нафталін" з його амбіціями потрібен. Буде боратинську "Ласку" тренувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus