USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко підіграла Путіну

3 Грудня 2016 17:19
Український політик Юлія Тимошенко перейшла всі мислимі і немислимі межі, чим розчарувала українців. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук написав політолог Віталій Портніков.

Він зазначає, що політик усвідомлено влаштовувала провокації, які реалізувала за допомогою рейтингових українських телеканалів, - пише gogetnews.info.

Наприклад, на одному з телеканалів є щоденні звернення Юлії Володимирівни про те, що боротьба українців з РФ - марна. На інших каналах вона виступала фігуранткою справи «Шатун» і не тільки.

Навіть ситуацію з цькуванням навколо телеканалу Савіка Шустера він приписує Юлії Володимирівні, мовляв, з її допомогою вона почалася, а потім вона нібито допомогла Савіку і стала народною героїнею, захисницею свободи слова в країні.

Як пише сайт «Реал», схоже, що перехресний «допит» в студії Савіка Шустера змусив Юлію Тимошенко допустити політичну помилку. Її спіч ідеально ліг в канву заяв оточення Путіна і проросійських політиків. Лідер «Батьківщини» заявила, що саме США і європейські країни через грантові програми змушують продавати землю, а це призведе до краху України.

Скандальні заяви Тимошенко 2 грудня можуть істотно змінити настрої українців. З одного боку, громадяни категорично проти продажу землі, з іншого - не готові до настільки огульної критики західних держав, які є партнерами України.

Лідера «Батьківщини» зачепило зауваження одного з гостей студії з приводу того, що вона дезінформує присутніх. Мовляв, сьогодні політик критикує владу за газові контракти, які свого часу сама і підписувала. Оскільки чути критику на свою адресу Юлія Володимирівна не хотіла, то перебивши «опонента», заявила, що він живе на гранти. (Цікаво, на що живе Тимошенко, у якої навіть її будинок офіційно оформлений як подарунок сестри, який вона орендує?)

Вона сказала, що США, як мінімум, 10 років скуповують українську землю, а Україну через грантові організації змушують її продавати. Мовляв, саме «грантоїди» простягають в Раді закони, які покликані зробити землю товаром. А коли вона стане товаром, то «ні про який розвиток держави і мови бути не може».

На «звинувачення» США, європейців і якихось абстрактних лобістів-«грантоїдів» міністр соціальної політики Андрій Рева відповів досить оригінально. З посмішкою на обличчі він помітив, що лідер «Батьківщини» піднесла майстер-клас з маніпулювання свідомістю людей. А потім міністр нагадав, що Тимошенко і її соратники в недалекому минулому були попередниками нинішнього уряду, тому відповідальність за те, що робилося «як мінімум, 10 років» потрібно розділити і Юлії Володимирівні.

Крім того, Рева підкреслив, що будучи прем'єр-міністром Тимошенко робила все той же, що і сьогоднішній Кабмін - тобто йшла на непопулярні заходи - але при цьому ще й обманювала МВФ. Тому будь-які звинувачення уряду Гройсмана з її вуст звучать, щонайменше, абсурдно.

Якщо дебати з приводу економічного курсу в цілому ще можна назвати таким собі міжпартійним змаганням, то відкриті і публічні звинувачення США і ЄС в домаганні українських земель, явно виглядають спробою дискредитації Заходу в очах прихильників «Батьківщини», а може і всіх українців. По суті, така риторика Тимошенко вигідна Москві, вона збігається з позицією «Опоблоку» та інших проросійських сил.

У зв'язку з цим вже по-іншому сприймаються висловлювання Романа Безсмертного про те, що Тимошенко може бути причетна до плану по дестабілізації країни, втім, як і звинувачення Олега Ляшка в тому, що за планом Путіна лідер «Батьківщини» намагається захопити владу в Україні і заради цього готова на все.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 3 Грудня 2016 17:23
Шахрайка Тімашєнка завжди була агенткою Кремля.
ДАВИД Показати IP 3 Грудня 2016 17:26
Да переіграла!! Ви що? Позор що зараз усі хто при владі бояться Тимошенко чомусь. Зараз в 1000000раз гірше все дорого, люди виживають, в селах є такі що й їсти не мають що а тут політика. Ох
123 Показати IP 3 Грудня 2016 17:36
Новій владі потрібно молитися на Путіна, бо як його не буде, то що вони будуть, бідолахи, робити? Хто буде в якості того винуватця усіх бід України? Путін - він усюди: у Карпатах ліс вирубує, на Волині бурштин краде, сміття львівське по всій країні розвозить, спонсорує і керує усіма незадоволеними новими керманичами українцями. Всюди його рука! Якби Путна не було, його просто потрібно було б створити. Ексклюзивно для нової влади...
Сераховичі Показати IP 3 Грудня 2016 18:27
Дивно. але для нинішньоі влади Тимошенко більша проблема ніж янукович і сама нинішня влада зі своіми псевдо- "реформами"
ЮЛЯ Показати IP 3 Грудня 2016 19:45
Зараз хуже . Ті копійки які влада кидає як рабам то не вижити . Добавили мінімалку а толку???? а де роботу людям взяти а ? влада? ау де ви? ви що не бачите реальної проблеми?немає в бюджеті немає в глові не можете за стільки років покращти добробут громадян валіть з влади і все! а не кормите завтраками
Кусто Показати IP 3 Грудня 2016 22:17
Шукають ворога, щоб відволікти увагу. Згіден Тимошенко не свята, крала потихеньку але людям давала жити і непогано. А тепер панове які здали Крим та розірвали Донбас хочуть зробити її агентом Кремля. Смішно !!!!!Ё З хворої голови на здорову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus