USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тимошенко пішла на союз з Медведчуком, – нардеп

18 Листопада 2016 13:57
Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко пішла на союз з Віктором Медведчуком. Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Підсумки дня" заявив народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько.

"Наші слова не просто заяви, а підтверджені фактами. Якби це був тільки один факт, а це цілий ланцюжок фактів, який показує справжність того, що відбувається в українському парламенті і хто працює насправді на Москву і на Кремль через особу Медведчука, який сьогодні є прямим агентом Путіна, і сьогодні Юлія Тимошенко пішла з ним в союз і цьому є підтверджені факти", – зазначив він.

Нардеп додав: "Руки Кремля добралися в український парламент через московську зозулю Юлію Тимошенко – це означає, що нам всі треба мобілізуватися.

Це не проблема Радикальної партії і "Батьківщини", це проблема України, і ми вимушені робити такі різкі кроки".


Нагадаємо, зараз, в час, коли пряме авіасполучення між Україною та Росією припинено, літак, яким користується Віктор Медведчук, отримує дозвіл від України та Росії, регулярно літаючи між Москвою та Києвом напряму.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: «МОСКВА – КИЇВ»: СПЕЦБОРТ ДЛЯ МЕДВЕДЧУКА. РОЗСЛІДУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О!? Показати IP 18 Листопада 2016 14:53
випередила ляшка! а він бідний пережити не може .що не примножить своі 2 млн!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus