USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Тимошенко відмовилася вести дебати, – Дмитро Разумков

5 Квітня 2019 19:58
Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко не буде вести дебати між Володимиром Зеленським та Президентом Петром Порошенком.

Про це в ефірі «Радіо Новое время» заявив спікер передвиборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков, повідомляє theБабель.

«Вона була б незалежною арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більше половини країни. Але сталося так, як сталося», – відповів Разумков.

Він додав, що місце модератора буде запропоновано «будь-кому іншому». «Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд», – відзначив радник.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський оголосив, що йде на дебати з Петром Порошенком, які відбудуться на НСК «Олімпійський». Володимир Зеленський запропонував лідеру «Батьківщини» Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з чинним президентом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
valdis peish Показати IP 5 Квітня 2019 21:14
треба було трохі більше часу дати - а не 24 години- зато шутку зацінив Тимошенко електорат
яяя Показати IP 5 Квітня 2019 21:37
На виборах 31.03.19 мій голос був відданий за Тимошенко. І нормально, щоб Юля була експертом на дебатах. Я думаю, що на даних дебатах ПП буде дуже тяжко - він повинен (як можна так сказати) відзвітуватись, що зробив, бо те що він буде говорити - вже ніхто не вірить. А ЗЕ хай щастить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus