USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко програла, бо вона зла, - Герман

29 Січня 2011 09:31
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко програла, бо вона зла, - вважає заступник Глави Адміністрації президента України Ганна Герман.

Про це Герман заявила 28 січня в ефірі передачі "Шустер Live" Першого Національного, на якому була присутня і Юля Тимошенко.

"Ви програли, Юліє Володимирівно, бо ви злі", – цитує Герман ТСН .

Звертаючись до Тимошенко, вона додала: "Забудьте, Юліє Володимирівно, те, чого не сталося, що не стали президентом, поверніться до людей, посміхніться. Згадайте, якою ви були, коли навіть я вам листи писала".

Також Герман привітала Тимошенко з тим, що лідер опозиції отримала змогу виступати на державному телеканалі, що вона може прийти і сказати все, що хоче.

Вона наголосила, що це є свідченням демократичності України, мовляв, якщо Тимошенко скаже, що в нас нема свободи преси, то це лише її позиція.

"Це було неможливо за тої влади, коли ви були при владі. Тоді собі уявити ніхто не міг, що на державному каналі рівно зможуть виступати опозиція і влада", – пояснила Ганна Герман.

Вона нагадала, що в день Конституції Януковичу не дали виступити на телебаченні, бо "Ющенко в той час повторював своє звернення до народу".

"Ми розвернулись і поїхали назад, ми не кричали, не бігли до Брюсселя, а розуміли, що треба дочекатися до часу, коли можна буде змінити цю ситуацію", - сказала Герман.

Водночас, вона наголосила, що "неправильно судити людину тільки за те, що вона автомобілі купила".
"Треба шукати ворогів не в опозиції. В нас є великий ворог - страшна бюрократична система. Ми пробуємо, нам тяжко її зламати, ви повинні нам допомогти і ми маємо говорити з вами одним голосом", - сказала чиновниця.

Вона порадила Тимошенко кожного тижня приходити на ефір до Шустера: "Ви говорите вже нецікаво. І чим більше будете приходити і говорити, тим менші будуть у вас рейтинги".

Герман також пообіцяла Тимошенко свою допомогу: "Я готова помогти. Те, що я можу зробити для людей і для вас в тому числі, бо ви не ворог мені, а громадянка України. Наш ворог - високі ціни та безробіття"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
crj Показати IP 29 Січня 2011 09:54
Краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти
наталка Показати IP 29 Січня 2011 10:27
Ви знаєте я зараз дивлюсь, Герман така пушиста, свята. Ви Юля нам все зробити а ми вас ...... Які в нас зарплати, ціни. Суки, на 1200 грн можно все купити, заплатити. Ми до весни доживемо, а далі? Герман продай годиник, будинок, заплати на лікування хоть одній дитині. Покажи яка ти свята
Незабутько Показати IP 29 Січня 2011 10:33
Коротка пам,ять у ганнус1. Хто весь час поливав брудом Юлю на Шустер1 п1д час 11 прем.ерства? Чи не ця цяця, що вдаэ царицю
враг Показати IP 29 Січня 2011 12:54
Тимошенко выйде с тюрмы бомжом, потому что все ворованые народные деньги потратит на сухари,а сидеть ей ого-го-го-го.
враг Показати IP 29 Січня 2011 12:57
Тимошенко выйде с тюрмы бомжом, потому что все ворованые народные деньги потратит на сухари,а сидеть ей ого-го-го-го.
:) Показати IP 29 Січня 2011 15:10
Враг "от тюрьмы и от сумы не зарекайся"
дідо Показати IP 29 Січня 2011 15:17
варовка тімашєнка обікрала всю країну...
КИЕВЛЯНКА Показати IP 29 Січня 2011 18:10
ТИМОШЕНКО -ДОСТОЯНИЕ УКРАИНЫ!ПРИ НЕЙ ЖИЛОСЬ НАМНОГО ЛУЧШЕ,А ВЕДЬ БЫЛ РАЗГАР КРИЗИСА!А ЭТОТ ДОНЕЦКИЙ ПРЕЗИДЕНТ КАК БЫЛ МАЛО ГРАМОТНЫМ УРКОЙ ТАК ИМ И ОСТАЛСЯ!ВОРОВАЛ И ТОГДА И СЕЙЧАС!ТОЛЬКО СЕЙЧАС У СВЕЙ УКРАИНЫ!
гість Показати IP 29 Січня 2011 23:19
тимошенко йпрограла бо ви сцуки перед самими виборами звільнили луценка з посади міністра м.в.д. і за підтримки юща прийняли вигідний вам закон про вибори який дозволяв масові фальсифікації. це був великий і наглий мухльож. таке саме було у 2004 році тільки тоді вам дали по рукам. усі знають що вибори виграла тимошенко і з великим відривом а влада бандюків-окупантів незаконна .це була нагла узурпація влади.
Soldier of fortune Показати IP 30 Січня 2011 01:33
Блюзнірство, яке коментувати в падло. Тимошенко, як і Ющенко - люди, що зрадили Майдан, - вони нічого не зробили з того, що від них чекали люди. А тепер - бандити, яких вони не змогли посадити, по одному пересадять помаранчевих вождів, але то - наука, як не ти то - тебе. Тимошенко - ЛУЗЕР, КААЛІЦІЯ - БАндити, українське населеня - не народ, а прикро...
:) Показати IP 30 Січня 2011 08:46
Політиків не оцінюють злий чи добрий,у них повинні бути інші характеристики-------мудрий,зважений,вольовий і т.д.
Петя Показати IP 1 Лютого 2011 18:05
На трибуні у Давосі, сталася новина Яник увікнув Вкраїну на цілу годину Бекав мекав про здобутки, про цвіт на каштанах Про дівок наших вкраїнських голих на майданах Виглядав він дуже грізно, як бик в своїй стайні І сказав усьому світу які в нас дівки файні Як дівки наші готові, лягти під каштани Аби тільки європейці не жаліли мани. Подивився я уважно на цього дебіла Рука моя не маленька сильно засвербіла Так хотілось дати в пику гаранта тупого І напевно така думка не в мене одного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus