USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко сказала, за яким номером волиняни можуть до неї зателефонувати

13 Червня 2009 15:41
В уряді від сьогодні, 13 червня, відкрито гарячу телефонну лінію для надання допомоги громадянам, які постраждали внаслідок стихії на Волині. Про це повідомляють \"Волинські Новини\".
 
Телефон гарячої телефонної лінії 8-800-507-30-90. Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час позачергового засідання уряду з питання ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося у Волинській області 10 червня, - інформують в управлінні у зв\'язках із ЗМІ Секретаріату Кабміну.
 
За словами Юлії Тимошенко, гаряча телефонна лінія буде працювати з 8.00 до 20.00 години та прийматиме усі телефонні дзвінки від постраждалих громадян і оперативно реагувати на ці звернення. Координуватиме роботу гарячої телефонної лінії Міністерство праці та соціальної політики України.
 
Окрім того, Прем’єр-міністр повідомила, що вже з понеділка громадяни зможуть отримувати грошову компенсацію за завдані стихією збитки у відділеннях «Ощадбанку». «Найголовніше, щоб наша допомога прийшла вчасно. Наш Уряд, наша команда ніколи не залишала людей без допомоги в такі важкі і досить трагічні часи», - наголосила Юлія Тимошенко.
 
Нагадаємо, вчора в Луцьку Тимошенко заявила, що для боротьби з несправедливістю при виділенні коштів чи подоланні наслідків стихії оголошується пряма телефонна лінія до Прем\'єра та Міністра праціта соцполітики Людмили Денисової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus