USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Тимошенко впевнена, що її замовив Янукович

31 Грудня 2010 13:55
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що кримінальна справа проти неї за обвинуваченням у нецільовому використанні коштів по Кіотському протоколу, є сфальсифікованою.

Про це вона повідомила журналістам після виходу з Генеральної прокуратури, пише 31 грудня Українська правда.

"Зайвий раз я мала можливість сказати те, що все досудове слідство, по суті, було сфальсифіковано, що не було проведено необхідних експертиз, що не було зроблено всі необхідні слідчі дії, зігноровано було всі можливості опитати свідків, не було зроблено те, що вони мусять робити за законом для того, щоб з'ясувати істину в справі", - сказала вона.

"Тому можу твердо сказати, що справа фальсифікується, і далі, на наступному етапі, вони хочуть сфальсифікувати вирок суду", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що в неї немає жодних сумнівів, що цим процесом керує особисто президент Віктор Янукович.

Лідер "Батьківщини" повідомила, що в п'ятницю слідчий почав знайомити її з матеріалами справи, зокрема, їй було надано графіки ознайомлення із цими документами.

При цьому вона додала, що їй не повідомили, коли вона наступного разу повинна з'явитися в Генпрокуратуру.

Вона зазначила, що не має наміру ухилятися від ознайомлення з матеріалами справи, і діятиме виключно в межах закону.

Як повідомлялося, Генпрокуратура завершила досудове слідство у кримінальній справі проти Тимошенко за підозрою в нецільовому використанні коштів від продажу квот на викиди парникових газів у межах Кіотського протоколу.

Тимошенко вважає, що слідство хоче якнайшвидше передати справу в суд, щоб позбавити її права брати участь у будь-яких виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus