USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У комітеті ВР хочуть оголосити про «державну зраду Тимошенко»

20 Червня 2017 17:42
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що Президент України Петро Порошенко доручив комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони провести в середу, 21 червня, засідання, на якому ухвалять рішення про те, що вона зробила державну зраду, уклавши в 2009 році газовий контракт з РФ. Про це політик розповіла в ефірі авторської програми Дмитра Гордона на каналі "112 Україна".

"Засідання буде присвячено тому, щоб усім комітетом (де, до речі, абсолютна більшість у "Народного фронту" і Блоку Петра Порошенка) прийняти рішення, що я зробила державну зраду проти України, підписавши типовий європейський контракт щодо поставок газу в нашу країну ... причому він буде йти в прямому ефірі "112 каналу" і, якщо я не помиляюся, NewsOne. Просто пряма трансляція про державну зраду Тимошенко!" - заявила нардеп.

Тимошенко стверджує, що її обвинувачем на засіданні комітету буде глава фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов.

"Це особистість, у якій службу особистої безпеки очолював (а я впевнена, що і очолює) людина на прізвисько Диявол. А це те ж саме, що і Моторола ... Це людина, яка під відеозапис жорстоко вбивав наших полонених на Донбасі і показував, щоб люди бачили це звірство. Вся команда Безлера працювала і працює на Артура Герасимова. Ось хто мої судді! Ось хто звинувачує мене в зраді", - підкреслила політик.

У 2009 році Тимошенко від імені України підписала контракт з прописаним в ньому принципом "бери або плати". Він передбачав штрафи для України в разі недобору російського газу щодо обсягу, зазначеного в контракті. "Нафтогаз України" вважав положення "бери або плати" у вигляді, викладеному в контракті з "Газпромом", неринковим, неправомірним і недійсним.

31 травня в НАК "Нафтогаз України" повідомили, що Стокгольмський арбітраж задовольнив ключові вимоги компанії в суперечці з "Газпромом":

- умова "бери або плати" скасовано;

- заборона на реекспорт скасований;

- формула ціни на газ переглянута з 2014 року.

Арсеній Павлов (Моторола) - активний учасник збройного конфлікту на сході України, громадянин Росії. Брав участь в диверсійних і бойових діях на сході України з 2014 року. Публічно зізнавався в розстрілі полонених українських військових. Був убитий в Донецьку увечері 16 жовтня 2016 року: в ліфті будинку, де жив Моторола, спрацював вибуховий пристрій.

Ігор Безлер по прізвиську Біс був одним з ватажків донецьких сепаратистів і командиром горлівських бойовиків. У листопаді 2014 року Безлер був відправлений "у відставку" і покинув підконтрольну бойовикам "ДНР" територію. В Україні Безлер підозрюється в незаконному позбавленні волі або викрадення громадян, тероризмі і навмисному вбивстві. Він оголошений у розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Green Показати IP 20 Червня 2017 18:33
О це вже почалися політичні розбірки
Шурік Показати IP 20 Червня 2017 20:50
Виходить, що Віктор Федорович зі своєю командою в юридичних оцінках "газового контракту Юлії Тимошенко" по зрівнянню з нинішньою владою - це молодша група дитячого садку по зрівнянню з останнім курсом юридичного факультету! В цій Верховній Раді ніяк не можуть розглянути законопроект про слідчі комісії і в цій же Верховній Раді хочуть повісити на Юлію Володимирівну ярлик "зрадника держави" - сміховисько і позорище!!!
мікола Показати IP 20 Червня 2017 22:37
чокосвиня давить політичних опонентів всіма способами. достойний послідовник бандюковича
Одесса Показати IP 21 Червня 2017 00:06
янукович=кондитер= одно и то же
Петро Показати IP 21 Червня 2017 00:53
Верховний суд України не знайшов складу злочину в діях Тимошенко. Тому щоб відмінити ЦЕ рішення треба подавати в той самий Стокгольмській суд. (це означає що в БєПєПє не згодні з відмінними умов контракту!) Бо як тоді "тарифи по-новому" і подорожчання газу на 25% з 1липня? Хотілось би нагадати, хто нападав на Тимошенко - погано закінчував. Попрошенко йде по сліду однопартійців, дурні не вчаться на чужих помилках!
анонім Показати IP 21 Червня 2017 11:27
це просто усунення реального конкурента від виборів які наближаються. невже Порошенко знову пройде ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus