USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До тисячі квартир «осіли в кишенях» чиновників за 2010-2017 роки, - Поліщук

28 Лютого 2018 16:40
Луцька міська влада не вирішувала житлові питання пільгових категорій лучан впродовж 2010-2017 років. Депутат Ігор Поліщук підрахував, що за цей час квартири могли б отримати близько тисячі сімей, які стоять на пільговій черзі.

Про це йшлося під час пленарного засідання 38 сесії Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИМ ПІЛЬГОВИКАМ ПЕРЕДАЛИ ЧОТИРИ КВАРТИРИ

«Шановні колеги, звертаю увагу на те, що міська рада взяла курс на забезпечення людей квартирами. За останні 3 місяці вже дві сироти отримали квартири. За кошти міськради їм зробили ремонт. Маємо гарантійні листи ще на 14 квартир.

Натомість, із 2010 по 2017 роки люди на черзі з отримання житла отримали тільки одну квартиру, яку Вайман (гендиректор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман, - ред.) надав учаснику АТО. За моїми підрахунками, як би у цьому напрямку працювала б Луцька міська рада так, як ми зараз це робимо, то люди могли б отримати близько тисячі однокімнатних квартир. Враховуючи скільки житла здавали забудовники, то саме стільки квартир не отримали люди. Натомість ці квадратні метри просто «осідали» грошима в кишенях чиновників, і це за 7 років», - наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, торік у Луцьку учасники АТО та сім’ї загиблих воїнів отримали 34 квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ник Показати IP 28 Лютого 2018 17:02
ну так верни назад деньги и купи инвалидам квартиры.а так ты просто такой же вор как и они.
Лучанин до ник Показати IP 28 Лютого 2018 17:12
Хай цим займаються правоохоронні органи.А то деякі т.з. "експерти" стали почувати себе напівбогами.Григоренко,Яковлєв готуйтеся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus