USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Титулованій волинській боксерці виділили гроші на придбання житла

24 Листопада 2017 10:20
Депутати Ковельської міськради 23 листопада прийняли виділити міського бюджету на придбання житла титулованій боксерці Тетяні Коб. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Згідно з повідомленням, для Тетяни Коб, яка є спортивною гордістю Волині, а також примножила спортивну славу усієї України на світовій арені, буде виділено 357,5 тисяч гривень.

Тетяна Коб прославляє країну на змаганнях найвищого рівня. Зокрема, вона посіла п’яте місце з боксу на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро у 2016 році.

У 2008 році виборола «золото» на чемпіонаті Європи, у 2016 на її рахунку «срібло» континенту. Здобула бронзу на чемпіонаті світу 2010 року.

Тетяна - десятиразова чемпіонка України та стільки ж разів спортсменка була володаркою Кубку України. Волинянка понад десять років виступає у складі збірної нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus