USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Тиводар навів лад у місті», - народний депутат Юрій Савчук

11 Серпня 2017 10:45
Народний депутат України Юрій Савчук підтримав Олександра Тиводара та затриманих волинян працівниками СБУ.

Юрій Савчук нагадав, яку важливу роль Олександра Тиводара у збереженні громадського порядку в Луцьку, а також висловив обурення показовим його затриманням посеред вулиці. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«Це люди на, яка першою включилася в те, щоб в цьому місті був порядок, коли відбувалась революція Гідності. Коли були покидьки, які ходили тут по місту й на фоні того безладу, який відбувався в ті дні, не давали людям проходу, Саша включився. Саша, який пройшов Афганістан, займався громадською діяльністю, завжди робив те, щоб для людей було комфортно, робив правильно», - зазначив нардеп.



Юрій Савчук також звернув увагу на показовість затримання Олександра Тиводара.

«От сьогодні, посеред міста.. Я думаю, якби Сашу запросили, а не робили оцей хибний арешт, він би прийшов, і нікуди не ховався й не тікав», - заявив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДРУЖИНА ТИВОДАРА ПРОКОМЕНТУВАЛА ЗВІЛЬНЕННЯ ЧОЛОВІКА

Нагадаємо, затримання голови постійної поліцейської комісії Волині, укропівця, керівника громадського формування «Варта порядку», члена виконкомуОлександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області. 9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічний кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню. До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою.

Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120. Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 11 Серпня 2017 10:46
якщо навів лад у місті, то треба його в мери!
))) Показати IP 11 Серпня 2017 11:22
ті діти які зараз патрульні абсолютно майже нічого невміють...висяків повно...квартири грабують...авто викрадають...людей калічать...злочинність процвітає....а розкриття злочиніа "під плінтусом"....знайти телемайстра...або діда який 3 сосни спиляв і ще випивших по місту поганяти....ось це все на що наша поліція спроможна.
123 Показати IP 11 Серпня 2017 11:30
Юра.закусывай.
ххх Показати IP 11 Серпня 2017 13:22
Опустись на землю депутате і подивись на той "порядок". Його навіть не було.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2017 23:46
Коли я викину пакет зі сміттям з хати - я майже герой! Я очікую серйозної винагороди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus