USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Gmail можна писати листи, не знаючи електронної адреси одержувача

10 Січня 2014 13:30
Компанія Google дозволила користувачам свого поштового сервісу Gmail відправляти листи людям, не знаючи їхніх електронних адрес.

Як повідомляється, у цьому випадку інформація про поштову адресу буде запозичатися з соцмережі Google+. Для того, щоб відправити лист, відправнику потрібно буде лише ввести в полі "Одержувач" ім'я людини, - інформує ТСН.

Якщо ця людина зареєстрована у Google+, то листа вона отримає. Проте сама електронна адреса у цьому випадку усе ж залишиться невідомою для відправника.

Її "розсекретять" лише в тому випадку, якщо людина відповість на листа. Для тих користувачів Google+, які не хочуть, щоб їм слали листи люди, які не знають їхньої адреси, можна встановити відповідні настройки в розділі "Налаштування" в Gmail, у підрозділі "Відправляти листи через Google+".

Так, можна дозволити відправляти листи всім людям, тільки друзям і друзям друзів, тільки друзям і нікому. Зараз в усіх встановлено перший варіант. Таким чином, для відправки листа через Gmail на незнайому адресу необхідно, щоб були дотримані три умови: потрібно знати ім'я адресата, адресат повинен бути зареєстрований в Google+, і адресат повинен дозволити надсилання листів через соцмережу на свій ящик. Як повідомлялося раніше, Google аналізує листування юзерів в Gmail і стверджує, що має право на це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus