USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Бангладеші загинули двоє українських моряків

3 Жовтня 2021 15:06
На борту суховантажу AP ASTAREA, який перебуває в порту Читтагонгзі (Бангладеш), загинуло двоє моряків. У загиблих моряків не виявили симптомів COVID-19.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на FleetMon.

Загиблими виявилися:

Геннадій Яценко — інженер судна, йому було 60 років.

Костянтин Єрмак — слюсар на кораблі, йому був 31 рік.

Як заявив керуючий компанією Shoreline Services, Єрмак був знайдений мертвим у власній каюті. Після того, як його тіло виявив Яценко, у нього почалися труднощі з диханням. Геннадія Яценка зняли з судна і відвезли на катері до лікарні. Лікарі встановили факт смерті інженера.

Доктор медичних наук Нурул Абсер, помічник портового санітарного лікаря, який відвідав судно, заявив, що на тілі Костянтина Єрмака не виявлено слідів від травм.

Медики заявили, що ні у двох загиблих моряків, ні у решти членів екіпажу не було симптомів COVID-19. Лікарі підозрюють, що у Геннадія Яценка міг статися серцевий напад. Точна причина смерті стане відома після розтину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus