USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Білому домі заборонили користуватися особистими мобільними

5 Січня 2018 09:14
Гостям та працівникам Білого дому заборонили використовувати особисті мобільні телефони під час перебування у західному крилі резиденції президента США.

Обмеження почне діяти із початку наступного тижня, йдеться у повідомленні прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, передає канал 24.

Безпека і недоторканність технологічних систем Білого дому є пріоритетом адміністрації Трампа, тому починаючи з наступного тижня в Західному крилі більше недозволені особисті пристрої – ні гостям, ні персоналу, – зазначила Сандерс.

Вона зазначила, що співробітники зможуть продовжувати свою роботу на робочих пристроях.

Агентство Bloomberg пише, що службовці вже стурбовані тим, що у разі нагальної потреби їхні рідні чи близькі не зможуть з ними зв’язатись.

Як зазначає видання, заборони вимагав керівник апарату Білого дому Джон Келлі з міркувань безпеки, пояснивши, що до бездротової мережі Західного крила підключено забагато пристроїв, при цьому особисті смартфони недостатньо захищені від злому.

До слова, Дональд Трамп неодноразово скаржився про витік інформації в ЗМІ. Щоправда, в президентському апараті запевнили, що таке без пекове рішення з витоками зовсім не пов’язане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus