USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Білорусі стартували нові масштабні навчання: деталі

14 Червня 2022 17:48
Білорусь має намір проводити військові навчання від 14 до 16 червня. У них візьмуть участь органи військового управління, військові частини та організації тилового забезпечення. Керуватиме ними заступник міністра оборони з тилу – начальник тилу ЗС Білорусі генерал-майор Андрій Бурдик.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на міноборони Білорусі.

Під час командно-штабних навчань білоруські військові збираються вдосконалити злагодженість органів військового управління тилового забезпечення в управлінні підлеглими силами та засобами під час виконання завдань тилового забезпечення.

Читати ще: Там могла бути ядерна зброя: на півдні Білорусі «інспектують» занедбаний ракетний полк, – ЗМІ

Також вони хочуть підвищити рівень навченості органів військового управління, військових частин та організацій тилу з питань забезпечення сталого функціонування системи тилового забезпечення, підвищити живучість підрозділів та об'єктів тилу.

Читати ще: Україна опрацювала сценарій вторгнення військ Білорусі, до «зустрічі» готові, – Подоляк

Крім того, армійці Білорусі будуть відпрацьовувати практичні навички особового складу військових частин та підрозділів тилового забезпечення у виконанні завдань «відповідно до призначення в умовах динамічно мінливої ​​обстановки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Червня 2022 18:10
Заїб*ли ці білоруські чмошники, економіка "лежить", а вони дупу Путлєру не втомлюються лизати. Ну які навчання, там ніхто не буде воювати. "Не можеш срати, не муч дупу" - так казали колись українські козаки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus