USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У бюджеті Володимира на наступний рік передбачили 8 млн на потреби військових

26 Грудня 2023 16:27
У бюджеті Володимира на 2024 рік, з якого забрали ПДФО із зарплат військових, для потреб ЗСУ заклали 8 мільйонів гривень. Також виділятимуть кошти з вільних лишків за запитами військовослужбовців.

По це на брифінгу 26 грудня повідомив міський голова Ігор Пальонка, передає БУГ.

Із 8 млн грн, передбачених для потреб військових, 3 млн грн піде на купівлю БпЛА і 5 млн грн – на придбання вантажного автомобіля, який потрібен для 55 батальйону 100-ї бригади.

Читати ще: Дрони, зарядні станції, супутникові модеми Starlink: військові на сході отримали велику партію допомоги з Луцька

Також командири військових частин можуть подавати запити і за їхніми потребами виділятимуться кошти з вільних лишків.

«Ми збираємо від наших військових потреби. Також деякі кошти, які їм виділялися у 2023 році, не встигли освоїти, тож вони просили, щоб їх направити на ті самі заходи, які передбачалися. Їх реалізують у 2024, бо не встигали закупити деяке обладнання. А далі з вільних лишків будемо направляти значні кошти на потреби наших військових. А якщо буде перевиконання бюджету, то з цих коштів також», – зазначив мер.

Як зазначається, у 2023 році на потреби військовослужбовців з бюджету Володимира виділили понад 300 млн грн.

Читати ще: Квадрокоптери, антидронові рушниці, генератори: з Волині доправили на фронт допомоги на 7 млн

Раніше Луцький міський голова Ігор Поліщук обмежив фінансування непершочергових видатків із бюджету в умовах воєнного стану для забезпечення ефективного, раціонального та економного використання коштів. У наступному році на потреби ЗСУ спрямують не менш як 500 млн із бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus