USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Благодатному встановлять 22 камери відеоспостереження

23 Листопада 2017 14:08
Селище Благодатне долучилося до програми “Безпечне місто”. В рамках проекту буде встановлено 22 камери зовнішнього спостереження, інформує Буг.

22-го листопада укладено договір із підприємцем Андрієм Кандибою на встановлення комплексу системи відеоспостереження у селищі. Облаштувати камери планують в максимально короткий термін.

Проект фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету. Виділено майже 200 тисяч гривень, в тому числі 150 із державного та 50 – із селищного бюджету.

Селищний голова Олександр Топорівський зауважив:

“В кінці квітня ми висловили бажання долучитися до “Безпечного міста”. Виходячи із ситуації зі злочинністю, яка складається в селищі, такий проект для нас – це мегаважливо. Фінансувати через мікрогранти і фактично розтягувати усе на 2 роки не хотілося. Від міського голови отримали чергову відписку, тому звернулися до народного депутата від округу. В результаті отримали субвенцію та знайшли кошти на цей проект в селищному бюджеті.”


Система відеоспостереження дозволить відслідковувати усі виїзди та основні перехрестя. Це надасть можливість фіксувати події, які відбуваються в селищі та забезпечить оперативніше розкриття правопорушень.

Наразі перекриваємо під”їзди у містечко зі всіх боків, а також встановлюємо камери на перехрестях, згідно з схемою, запропонованою відділом національної поліції, – розповідає Андрій Кандиба.

Камери будуть із великою роздільною здатністю. Можна буде розпізнати обличчя та зовнішні характеристики людей, а також номерні знаки автомобілів в межах встановлених камер та без додаткового програмного забезпечення.

Планується також виведення камери в онлайн доступ. Жителі селища зможуть побачити в реальному часі, що відбувається на центральній площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus