USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Болівії розбився військовий літак: 6 людей загинули

3 Травня 2020 13:36
У Болівії сталася катастрофа легкого військового літака, на борту якого знаходилися 2 пілота ВПС країни і 4 громадяни Іспанії. Усі люди загинули. Також лайнер перевозив зразки підозрюваних в COVID-19.

Легкий літак Beechcraft Baron B-55, зазнав аварії у суботу. Борт вилетів з Тринідаду і прямував в Санта-Крус, пише UA.News з посиланням на Pagina Siete.

Він доставляв 4 іспанців в міжнародний аеропорт для повернення додому. Через 15 хвилин після зльоту пілот сповістив про технічні неполадки наміри повернутися в аеропорт вильоту.

Болівійська влада створила групу для розслідування катастрофи і представить звіт про інцидент протягом 8 днів.

Нещодавно на підльоті до аеродрому «Підгороднє» біля Дніпра розбився легкомоторний літак. Внаслідок катастрофи двоє людей загинули. Також повідомлялось, що у Росії за день розбилися два військові літаки.

Раніше було оприлюднено відео катастрофи літака в аеропорту Стамбула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus