USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Бразилії бандити пограбували банки і захопили заручників. Відео

2 Грудня 2020 12:12
У двох бразильських містах Камет і Кріусуми банда озброєних грабіжників захопила заручників і пограбувала банки.

Одна людина загинула, повідомляє Кореспондент з посиланням на BBC.

При цьому правоохоронці не вважають, що ці два злочини пов'язані між собою. На відеозаписах з камер видно, як групу заручників вели по вулиці.
Про новий напад деталі поки не повідомляються. Атака в Кріусумі почалася близько півночі вівторка за місцевим часом і тривала годину. Напад скоїли на філію Banco do Brazil в центрі міста. Озброєні люди заблокували дороги, захопили заручників, застосували вибухівку і зробили кількасот пострілів.
У тунелі на головній дорозі влаштували пожежу, ймовірно, для того, щоб перешкодити правоохоронцям надіслати підкріплення в місто. Постраждали охоронець і офіцер військової поліції.

Після нападу колона чорних авто організовано виїхала за межі центру міста. Невідомо, скільки грошей вкрали грабіжники, однак залишки награбованого були розкидані на вулицях.
Бразильські ЗМІ описали цю атаку як частину "Нового Кангасу" - бандитизму, який спостерігався в деяких районах Бразилії в 1920-30 роках. В ті часи цілями злочинців були маленькі і середні міста.

Експерт з безпеки Гуарасі Мінгарді зазначив, що нова хвиля пограбувань банків почалася 5 років тому. Цілями є банки і компанії, що зберігають і перевозять цінні речі. Зазвичай в атаках беруть участь десятки злочинців, вони добре озброєні і нерідко мають вибухівку. Відомий також випадок, коли банда грабіжників з Бразилії атакувала банк в сусідньому Парагваї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus