USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Британії повідомили про погіршення здоров'я Єлизавети ІІ, у Балморал з'їхалися найближчі родичі

8 Вересня 2022 17:37
Лікарі занепокоєні станом здоров'я королеви Єлизавети II. Букінгемський палац заявив, що 96-річній главі британського престолу рекомендували залишатися під медичним наглядом.

Про це повідомляє ВВС Україна.

Сьогодні стало відомо про погіршення здоров’я королеви Єлизавети II, у зв’язку з чим близькі члени її сім’ї вирушили до Балморалу, де вона зараз перебуває.

Букінгемський палац заявив, що 96-річній главі британського престолу рекомендували залишатися під медичним наглядом.

«Після обстеження сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані станом здоров’я Її Величності та рекомендували їй залишатися під медичним наглядом», – йдеться у заяві.

Наразі королева перебуває в Балморалі – своєму шотландському маєтку. Відомо, що до неї виїхав принц Чарльз, його дружина Камілла та принц Вільям.

До Шотландії також їдуть герцог і герцогиня Сассекські, повідомив їхній речник.

Пара, яка живе у США, зараз перебуває у Німеччині, щоб відзначити рік до проведення там «Ігор нескорених» – змагань для поранених військових ветеранів.

Як повідомляють, здоров’я Єлизавети II погіршилося у середу, 7 вересня, коли вона відмовилася від участі у віртуальному засіданні таємної ради. Лікарі рекомендували їй відпочивати.

Очевидно, що є значні занепокоєння щодо здоров’я королеви, і йдеться не лише про труднощі з пересуванням.

Є також непідтверджені припущення, що вона могла впасти. Однак у вівторок вона стояла на ногах і фотографувалася з усмішкою, коли призначала нового прем’єр-міністра.

Але через скасування в останню хвилину онлайн-засідання таємної ради не залишилося жодних сумнівів у тому, що здоров’я королеви дуже слабке.

Прем’єр-міністр Ліз Трасс заявила, що «уся країна глибоко стурбована новинами з Букінгемського палацу. Мої думки і думки людей у всьому Сполученому Королівству – з Її Величністю Королевою та її родиною».

Через проблеми зі здоров’ям Єлизавета II вперше за часи свого 70-річного правління не змогла призначити нового прем’єр-міністра в Лондоні у Букінгемському палаці.

Додамо, з липня Її Величність перебуває у шотландському замку Балморал, де зазвичай проводить літні канікули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus