USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У будівлі Волиньради хочуть встановити металодетектор

13 Жовтня 2016 10:42
Аби унеможливити проникнення в будівлю облради злочинців зі зброєю та вибухівкою встановити металодетектор та камери зберігання зброї на посту охорони просить депутат Волиньради.

Про це йшлося під час 8 сесії Волинської обласної ради 12 жовтня.

Зважаючи на збільшення кількості зброї, бойових припасів, вибухонебезпечних предметів та підвищення рівня злочинності у Волинській області депутат Володимир Кучер просив голову облради внести зміни в правила охорони адміністративного будинку Волинської обласної ради та прилеглої території, а саме доповнити один з пунктів словами «пост охорони забезпечений стаціонарним та мобільними металодетекторами, камерами зберігання та журналами обліку зброї відвідувачів». На думку депутата, такі заходи безпеки унеможливлять проникнення в раду злочинців зі зброєю та вибухівкою.

Раніше повідомлялося, що порядок доступу на сесії Волиньради хочуть змінити. Так, зі слів деяких депутатів, в обласних радах різних регіонів України завжди є певні правила та «прохідного двору не існує». Тож вони пропонували ухвалити консолідоване рішення щодо правил доступу у облраду Волині задля безпеки під час проведення сесій.

Нагадаємо, що під час навчань СБУ в приміщення Волинської обласної ради вдалося пронести вибухівку. Так, 11 серпня у Луцьку відбулося планове антитерористичне навчання. Координаційна група АТЦ перевірила систему охорони адміністративного приміщення місцевих органів влади, готовність відповідних служб до дій у разі виникнення терористичної загрози. Як показала перевірка, охорону приміщення облради необхідно посилити, адже ризикують наразитися на небезпеку не лише працівники, а й відвідувачі, які заходять у будівлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
чого Показати IP 13 Жовтня 2016 11:09
так Палиця всьго боїться,може Касандра прийде з коктелем для Молотова
Я Показати IP 13 Жовтня 2016 12:56
А лисий таки боягуз!!!
життя Показати IP 13 Жовтня 2016 14:25
Ганьба таким слугам народу! Певно є за що боятися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus