USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Чехії на вокзалі зіткнулися два потяги: щонайменше 13 постраждалих

9 Вересня 2020 11:49
У Чехії в місті Кдіне щонайменше 13 людей отримали травми в результаті зіткнення пасажирського поїзда місцевого сполучення з технічним складом, який використовують для ремонту і діагностики стану залізничних колій.

Про це повідомив журналістам представник об’єднаного корпусу пожежників і рятувальників Чехії Петер Понцар, пише УНН.

«При зіткненні пасажирського і технічного поїздів, яке сталося близько 07:15 за центральноєвропейським часом (08:15 за київським часом) на вокзалі міста Кдіне, травми отримали, як мінімум, 13 осіб, – зазначив він. – Один з них постраждав дуже важко».
Укрінформ повідомляє, що постраждалі доставлені до лікарень у Плзні та Празі, з них четверо у тяжкому стані.

Причини події розслідує спеціально створена комісія експертів. Згідно з однією з версій, винним в зіткненні є машиніст пасажирського поїзда, який при в’їзді на вокзальні шляхи не помітив технічний склад, що стояв там. Розглядається також провина диспетчера, який забезпечував безпеку руху на цій ділянці залізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus