USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зіткнення потягів у Пакистані: кількість загиблих зросла до 50

8 Червня 2021 08:44
Кількість жертв внаслідок зіткнення двох експресів на півдні Пакистану у понеділок, 7 червня, зросла до щонайменше 50 осіб.

Про це повідомляє CBS News, передає Укрінформ.

Зазначається, що в результаті інциденту постраждало ще понад 100 осіб.

За словами місцевих чиновників, загалом у двох експресах перебували понад 1400 осіб. Нині рятувальники й військові продовжують визволяти пасажирів, що застрягли в потягах через аварію. На місці інциденту працює важка техніка.

У поліції очікують, що кількість жертв може ще зростати.

Нагадаємо, на півдні Пакистану вранці 7 червня зіткнулися два експреси, в результаті чого загинули щонайменше 40 осіб. Спочатку з рейок зійшов пасажирський потяг «Міллат Експрес», після цього у нього врізався потяг «Сер Сайед Експрес».

Міністр інформації Пакистану Фавад Шодрі заявив, що нині ще передчасно говорити, чи сталася аварія через технічну помилку, недбалість чи саботаж, але всі версії перевіряються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus