USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Не дочекалась результатів тесту: у Чернівцях померла жінка, яку госпіталізували із підозрою на коронавірус

16 Березня 2020 22:27
Ввечері 16 березня, в інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні померла жінка, яка перебувала там через підозру на коронавірус.

Смерть настала внаслідок важкої супутньої неврологічної патології, не пов'язаної з проявами коронавірусної інфекції. Про це повідомили у Чернівецькій ОДА.

Напередодні у жінки взяли аналізи на наявність COVID-19, результати наразі очікують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Березня 2020 22:35
Ясно, добили жінку панікою
Лучанин Показати IP 16 Березня 2020 22:59
Та ні, вельмишановні сучасні спеціалісти, китайці повідомляли про те що вірус мутує і тепер окрім легень короновірус вражає ще й мозок як при енцефаліті. Тому якщо в вас присутні симптоми енцефаліта, а йому немає звідки взятися, то найбільш вірогідно в вас короновірус. Нажаль в цій країні ніхто вперто нічого не хоче знати - кожен ра7уль не хоче нічого читати, не може зрозуміти, проте вчить інших, з цього й всі проблеми. Медики просто пр0с6али жінку, хоча своєчасне лікування енцефаліта могло її врятувати. Сподіваюся що це й лікарі читають і після мінусування та ма71в приймуть до уваги чим можливо врятують не одну людину.
Анонім Показати IP 16 Березня 2020 23:06
Зате в нас був результат на диво швидкий незважаючи на відсутність тестів. Жінку з Володимира-Волинського відпустили додому?
Радовец Вася Показати IP 16 Березня 2020 23:49
Залікували!!!
8 Показати IP 17 Березня 2020 08:43
Скільки часу триває експрес-тест на новий коронавірус? До отримання результату проходить орієнтовно 5-6 годин. /// Чи є в регіонах тест-система для виявлення нового коронавірусу? У 9 регіонів України додатково направлені німецькі тест-системи для виявлення COVID-19. Це пришвидшить процес проведення перевірки. Зокрема, тест-системи вже доставлено або буде доправлено найближчими днями до Житомира, Тернополя, Дніпра, Вінниці, Києва, Рівного, Львова, Запоріжжя, Чернівців. /// Офіційний сайт кабміна. П*здеть не мішки ворочать
fy Показати IP 17 Березня 2020 09:14
то навіщо брали тест на коронаврус? видно були симптоми. і померла не дочекалась результату. То скажіть який результат посмертно. був коронавірус чи ні? чому про це мовчать. видно був...бо якби не було то б сказали а супутнє захворювання пришвидчило смерть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus