USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У чому саме підозрюють активістку Майю Москвич. ДОКУМЕНТ

11 Лютого 2014 14:56
Координатора кампанії бойкоту Партії регіонів на Волині Майю Москвич слідчі підозрюють у хуліганстві - грубому порушенні громадського порядку, вчиненому групою осіб, що супроводжувалися особливою зухвалістю та винятковим цинізмом.

Про це йдеться у повідомленні про підозру, копію якого опублікував ВолиньPost. Так, Майї Москвич вручили підозру у вчиненні кримінального злочину ч. 2 ст. 296 КК України. Санкцією статті передбачено обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Епізод про хуліганство розслідується в рамках кримінального провадження щодо подій 5 лютого, коли активісти луцького Майдану навідалися до закладів, що належать членам цієї партії.

«Москвич М.Ю., використовуючи протестні настрої населення в особистих корисливих інтересах, з метою нарощування своїх політичних рейтингів, з мотивів явної неповаги до суспільства, яка проявилась в нахабному виявленні зневажливого ставлення до громадського порядку та існуючих у суспільстві загальноприйнятих правил поведінки, норм моральності та етики, пропагуючи культ насильства та жорстокості, розпалюючи ворожнечу між прихильниками різних політичних поглядів, під виглядом проведення акції протесту «Бізнес на крові», організованою нею та іншими невстановленими слідством особами в рамках так званого бойкоту бізнесу членів політичної партії України «Партії Регіонів», самовільно захопивши лідерство серед мимовільних учасників акції, діючи за попередньою змовою групою з невстановленими досудовим слідством особами, нав’язуючи присутнім власні політичні інтереси та видаючи їх як загальні, організувала похід демонстрантів в кількості приблизно 20-25 осіб з Театральної площі до будівель (власників членів Партії регіонів, - ред.)», - йдеться у повідомленні.

«Біля входу до кожної будівлі розлили заздалегідь підготовлену і принесену з собою рідину червоного кольору, імітуючи кров та породжуючи цим самим в оточуючих асоціації з насильством та жорстокістю, та закликаючи до антигромадської поведінки та непокорою присутнім працівникам правоохоронних органів», - зазначається у документі.

«Внаслідок злочинних дій Москвич М.Ю. та її спільників було пошкоджено зовнішній вигляд елементів інтер’єру…будівель, прилеглої території та упродовж тривалого часу зірвано нормальну роботу закладів та установ», - резюмують слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 14:59
Все правильно написано. Абсолютно справедливе звинувачення. Може, нарешті, Майя пойме, що догралася. Сказати чесно, давно її треба було б ізолювати від суспільства. Дівчинка явно в неадекваті, причому, буйному.
не байдужа Показати IP 11 Лютого 2014 15:08
Могу поспорить что если бы такие дейсвия преисходили не в период революции. Никто бы за эту уголовницу не заступался, все бы дружно похлопали и радовались что в милиции дали этому делу ход. Преступник (кем и евляется майя) должен сидеть в тюрме. Хотя с другой сторони она долна была бы проходить как соучасница, так как я не верю что это она придумала и организовала. Скорей всего она просто исполняла заказ, разумееться хорошо оплачений.
хо-хо Показати IP 11 Лютого 2014 15:23
по ній явно психушка плаче,хоча поліщуцьке чудо хоче у такій спосіб добитися чогось,самореалізуватися,приїхало з села,ні квартири ні грошей,працювати не хоче.От і користується ситуацією,майданить,хоче щоб помітили,надіється ,що якусь посаду собі так здобуде.Зверніть увагу,ми Лучани,які тут виросли ,ведем себе спокійно,а майданить ,бунтує оце сільське бидлоття,яке з сіл повтікало,бо працювати не хочуть,а квартиру,гроші їм подай,задрали вже.
Боголюбы Показати IP 11 Лютого 2014 15:24
Безнаказанность порождает вседозволенность.
Коля Показати IP 11 Лютого 2014 15:33
Краще б пішла працювати і дурнею не маялась. Ато бігає кричить. Їй ще треба рости і рости а тоді вже розказувати хто що і як.
DED Показати IP 11 Лютого 2014 15:34
Да посадіть її нарешті! Вона задрала!
Максим Показати IP 11 Лютого 2014 15:38
Майя держись, мы с тобой!!!
Інна Показати IP 11 Лютого 2014 15:42
Немає ані краплі співчуття до дівчини. Дійсно, це що, можна всім ходити і фарбою двері обливати і думати, що за це нічого не буде? А ще (не до теми, але прикольно): майже весь текст документу — одне речення! Ото слідчий дав!
123 Показати IP 11 Лютого 2014 16:03
крейзї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
читач Показати IP 11 Лютого 2014 16:08
А що регіоналам все можна? А МАйї простій дівчинці вже нічого не можна. Тим більше вона не крала гроші і слава Богу . А правда в очі ой як коле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не судіть та не судимі будьте. Вона що не людина? Особисто ображайте своїх рідних і близьких і подумайте чи це приємно
Іра до читач Показати IP 11 Лютого 2014 16:27
Зате Майї можна ображати людей, які працюють у Епіцентрі, бо це акція така. Те, що ці люди мають сімї і годують дітей, активістам як вона нічого не говорить.
Співчутлива Показати IP 11 Лютого 2014 16:10
Не можна так ображати. Ще нічого вона такого не зробила. Ви спочатку тих притягніть що гроші понакрадали тим кому Закони не писані ................слів нема
Іра Показати IP 11 Лютого 2014 16:13
Хто порушник того треба до відповідальності, не дивитись з майдану чи ні. Майя дійно не працює, лише хуліганить, набираючи балів. Треба відповідати. 99% коментарів у всіх повідомленнях про цю особу негативні по відношенню до неї самої. Хача Луцьк все таки опозицію підтримує.
Андрiй Показати IP 11 Лютого 2014 20:59
А от менi дуже цiкаво, чи сприйме панi Мая покарання за свiй вчинок як належне, чи буде просити маму, тата, брата чи вищих покровителiв "вiдмазати" за якусь " мзду". Вона ж справжнiй борець з iснуючим режимом та корумпованiстю !!!
до АНДРИЯ Показати IP 11 Лютого 2014 21:58
МАЯ немае ни мами ни тата ни брата.
екскурсовод Показати IP 11 Лютого 2014 22:27
Шкода трохи дівчину, стала маріонеткою в руках Гузя, проте голова на плечах є, могла б подумати чим те може скінчитись. А Гузь знав, сам не пішов! Пропоную органам накопати доказів і Гуся на нари, як замовника! А Маї кілька років умовно вистачить, щоб трохи порузомнішати.
Сергій Показати IP 12 Лютого 2014 01:02
МАЯ трохи помилилась із фарбою,бо червоне то не тільки кров,червоне то також і любов а чорне то журба-зло, яке дорвалось до влади,злочинці і неуки,які крім збагачення і розкрадання нічого для народу і держави не роблять.Гроші їм затьмарили розум, засліпили очі до проблем,які є у державі.Ось із такими слугами народу,як бравий полковник корець,судді та прокурори,творять у державі чорні справи, вбивства громадян.Шиють справи дівчатам,як МАЯ тому,що бояться, незабаром настане їх час судити цю владу.Що до полковника,на його мундирі добавилось червоного,крові невинних громадян убитих у КИЄВІ,тому,що ті міліціонери,які стріляли,вбивали МИРНИХ НЕОЗБРОЄНИХ ГРОМАДЯН,їх кров на ваших погонах полковнику корець,задумайтесь над цим,якщо ви ОФІЦЕР ,,,,
до майї Показати IP 12 Лютого 2014 18:32
Шановна революціонерко! Не люблю і не рахую ніколи чужі гроші, але прошу Вас відповісти на питання наступне% Якщо Ви ніде не працюєте офіційно, і, як видно з Ваших "подвигів" неофіційно - за які кошти Ви існуєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus