USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДКП «Луцьктепло» кажуть, що проект ЄБРР – не під загрозою зриву

8 Квітня 2016 16:07
Попри критичну ситуацію на підприємстві, пов’язану з відключенням від газопостачання, реалізація спільного з ЄБРР проекту модернізації тепломереж та встановлення індивідуальних теплових пунктів буде здійснюватися відповідно до плану.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 8 квітня.

Так, минулого засідання рекомендували ДКП «Луцьктепло» спільно з комунальними підприємствами міста протягом двох тижнів зняти технічні параметри, які необхідні для подальшого руху по графіку встановлення індивідуальних теплових пунктів. Депутати передбачили здійснити це до закінчення опалювального сезону. З прикрих для усіх причин разом з опалювальним сезоном у місті припинили гаряче водопостачання.

Голова комісії Андрій Козюра запитав головного інженера ДКП «Луцьктепло» про те, чи вдалося зібрати технічні параметри, що необхідні для реалізації проекту з модернізації теплових мереж спільно з ЄБРР.
Головний інженер підприємства Володимир Біньковський відповів, що параметри зібрані. Після минулого засідання зверталися до усіх ЖКП міста і протягом тижня вдалося охопити ті будинки, які не встигли раніше. Згодом визначать точні місця встановлення ІТП.

З його слів, ситуація, яка зараз панує на підприємстві через відключення газопостачання, не вплине на можливість реалізації проекту спільно з ЄБРР. Так, кошти, які виділяються у рамках програми ЄБРР, не пов’язані з тими коштами, які не отримує підприємство. Наразі вимоги консультантів з підготовки проектно-кошторисної документації виконують. Вже подали документи на тендер з облаштування твердопаливного котла у котельні на вулиці Боженка, 32, завершили першу чергу реконструкції котелень у центральній частині міста (закриття підвальних котелень). У серпні-вересні проведуть тендер з визначенням компанії, яка проектуватиме встановленні ІТП.
Андрій Козюра запитав, чи може ускладнити освоєння коштів можлива паралізація роботи підприємства через дії НАК «Нафтогаз». Зі слів Володимира Біньковського, виконавець робіт не залежатиме від коштів ДКП «Луцьктепло». Кошти ЄБРР сплачуватиме напряму виконавцям робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
осбб Показати IP 8 Квітня 2016 18:42
повний бред і популізм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus