USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждав 10-річний хлопчик з Луцька

4 Квітня 2017 15:08
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Львівщині постраждало троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких був 10-річний хлопчик з Луцька. Водій автомобіля «Мерседес Віто», уникаючи лобового зіткнення з фурою, здійснив наїзд на металевий відбійник, після чого з’їхав у кювет.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 квітня о 13.20 на автодорозі Київ – Чоп в місті Буськ, інформують у прес-службі поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «Рено Магнум», 37-річний житель Хмельницької області, внаслідок розриву лівого переднього колеса виїхав на смугу зустрічного руху, по якій рухався автомобіль «Мерседес Віто» під керуванням 36-річної мешканки Червонограда. Щоб уникнути лобового зіткнення водій «Мерседеса» взяла праворуч та здійснила наїзд на металевий відбійник, після чого з’їхала у кювет.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів «Мерседеса», 41 та 8-річні мешканці Черовоногроада та 10-річний житель Луцька, отримали тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus