USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У ДТП за участю п’яти авто в Голобах травмувалася 2-річна дитина

13 Лютого 2017 12:12
Внаслідок масштабної ДТП, що сталася сьогодні близько 8 години на автодорозі, сполученням «Ковель-Луцьк» в селищі Голоби травмовано троє осіб, серед них - 2 річна дитина.

Про подробиці аварії розповіли у прес-службі поліції області.

Біля залізничного переїзду зіткнулися дві вантажівки, мікроавтобус і два легкових автомобілі.

Автомобіль «Volvo», під керуванням 56-річного громадянина Польщі, зіткнувся з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок ДТП троє осіб травмовано, пошкоджено 5 автомобілів. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.286 Кримінального кодексу України.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що 56-річний громадянин Республіки Польща, керуючи автомобілем «Volvo», поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби Ковельського району, здійснив зіткнення з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen crafter» під керуванням 24-річного жителя Рівненської області від удару заїхав на дах автомобіля «Славута», під керуванням 25-річного жителя Любомльського району. Після чого останній зіткнувся із автомобілем «Mercedes», який через це врізався у вантажівку «DAF» під керуванням 50-річного жителя Чернігівської області. За кермом автомобіля «Mercedes» перебував 32-річний житель Камінь-Каширського району.



За попередньою інформацією, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 47-річна пасажирка автомобіля «Славута» отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні. Отримав також тілесні ушкодження 2-річний пасажир автомобіля «Mercedes», не госпіталізовувався.



На місці працює слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В ході слідства будуть з’ясовані усі обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
А Показати IP 13 Лютого 2017 13:45
А славуту і не видно на фото.
Анонім до А Показати IP 13 Лютого 2017 14:31
вона під бусом.
читач Показати IP 13 Лютого 2017 14:05
через пів року за вироком суду винуватим буде водій славути.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2017 14:33
причина - нерозчищена слизька дорога. фуру не так легко зупинити, особливо завантажену
Коля Показати IP 13 Лютого 2017 15:27
Це смарт а не Славута
Дорожник Показати IP 13 Лютого 2017 16:36
Як завжди і скрізь винні дорожники
Я Показати IP 13 Лютого 2017 16:57
Їхав та бачив ДТП на власні очі, дорога дійсно не посипана, а від славути нічого не залишилось, люди родилися в рубашці які їхали в тій славуті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus