USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У дитсадку Нью-Йорка через опіоїди загинула дитина: поліція розшукує чоловіка власниці закладу

21 Вересня 2023 22:55
У Нью-Йорку поліція розшукує чоловіка власниці дитячого садка, де внаслідок передозування наркотиками померла однорічна дитина, ще трьох госпіталізували.

Перш ніж зателефонувати в поліцію, власниця закладу двічі дзвонила чоловікові, повідомляє УП. Життя з посиланням на The Independent.

Після трагічного випадку правоохоронці заарештували власницю дитсадка, 36-річну Грею Мендес, та 41-річного орендатора приміщення Карлісто Асеведо Бріто.

У дитячій кімнаті, де отруїлися малюки, поліція виявила кілограм фентанілу, який був схований під килимком, на якому раніше спали діти.

Фентаніл – це синтетичний опіоїд, який в 50 разів сильніший за героїн. За даними поліції, вилученими з дитсадка наркотиками можна вбити до 500 тисяч людей.

Власниця закладу стверджує, що не знала про наявність наркотиків у дитячій кімнаті. Водночас коли жінка побачила стан дітей, вона двічі зателефонувала своєму чоловікові, перш ніж подзвонити в 911, кажуть у поліції.

Повідомляють, що чоловік Мендес є двоюрідним братом орендаря. Він кілька разів приходив у дитсадок та виносив звідти кілька сумок. Наразі його визнано співучасником у кримінальній справі, чоловіка розшукує поліція.

«Обвинувачені отруїли чотирьох немовлят і вбили одне з них, тому що вони керували операцією з наркотиками в дитячому закладі», – заявив прокурор Манхеттена Деміен Вільямс, додавши, що в дитсадку діти мають бути в безпеці, а не «в оточенні наркотиків».

За словами адвоката Мендес, її клієнтка усі обвинувачення заперечує.

«Її єдиним злочином було те, що вона здавала свою кімнату людині, у якої був кілограм наркотиків. Немає жодних доказів того, що вона робила щось, крім належного догляду за цими дітьми», – заявила адвокатка Андрес Аранда.

Нині власниця закладу та орендатор перебувають під вартою без права внесення застави. Кожному з них загрожує довічне ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus