USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У екс-депутата Волиньради загинула дружина, - ЗМІ

4 Липня 2016 10:47
У колишнього депутата Волинської обласної ради 4-го і 5-го скликань, екс-представника Нацради з питань телебачення на радіомовлення на Волині Миколи Пасамана загинула дружина.

Трагедія сталася в Італії, тому наразі вирішується питання про те, як перевезти тіло до України, ‒ пише Волинська газета.

«За поки не з’ясованих обставин трагічно обірвалося життя дружини Миколи Миколайовича, Ніни Павлівни. Турботлива жінка, громадський та політичний діяч Ніна Пасаман у силу життєвих обставин тривалий час перебувала в Італії. Але й там не покидала культурно-просвітницької роботи, об’єднувала довкола себе українську діаспору», ‒ йдеться в публікації.

Згідно з попередньою, але офіційно не підтвердженою інформацією, жінка стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої отримала смертельну травму.

Наразі вирішується питання про транспортування тіла з Італії. Поховають жінку в Україні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює глибокі співчуття рідним та близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алексей Показати IP 4 Липня 2016 17:18
Упокой Господи, душу усопшей рабы Твоей Нины, прости ей вся согрешения вольные и невольные, и даруй ей Царствие Небесное!
Олена Показати IP 6 Липня 2016 08:31
Вічна пам'ять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus