USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутата Волиньради впіймали п‘яним за кермом, – ЗМІ

21 Березня 2018 15:42
В ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто депутата обласної ради від “Самопомочі” Олексія Панасюка. Причиною зупинення стала підозра на водіння в стані алкогольного сп’яніння. Депутат в ТМО відмовився проходити тест на алкоголь за допомогою драгера, інформує видання "Буг" з посиланням на власні джерела.

Як розповіли власні джерела, депутат намагався уникнути освідування на вміст алкоголю, вибіг з кабінету та сховався у туалеті дитячого відділення. Саме в дитячому відділенні дехто з персоналу помітив “чоловіка в сорочці, костюмі та який ледве стояв на ногах”, медики не відразу зрозуміли, хто перед ними.

Однак все таки через певний час вдалося встановили, що Панасюк керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик підтвердив, що був складений адміністративний матеріал. На депутата обласної ради склади протокол за 130 статтею адміністративного кодексу (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

У коментарі виданню «Перший» Олексій Панасюк не підтвердив і не спростував цю інформацію.

Він заявив, що деякі ЗМІ можуть написати, що він навіть їсть людей. Крім того, політик зазначив, що він зараз він не буде нічого коментувати, поки не буде офіційної інформації.

Автомобіль депутата забрали його друзі, після дзвінка про допомогу.

Протокол скерований до суду.

Нагадаємо, що лише 3-го березня Олексій Панасюк мав з’явитися на суд за адміністративне правопорушення. А саме за вчинення дорожньо-транспортної пригоди. Тоді на призначену годину депутат не прийшов, а коментувати журналістам відмовився. Пізніше стало відомо, що таки Панасюку суд призначив штраф у розмірі 340 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
аа Показати IP 21 Березня 2018 15:55
існує легенда що водії укрномерів пяними за кермо не сідають
Євробидло Показати IP 21 Березня 2018 16:04
За кермом був не він, поліція порушила всі закони і норми коли транспортувала його в диспансер, і взагалі авто не їхало а стояло. По закону в стані алкогольного сп*яніння не можна керувати автомобілем, а находитися в ньому можна. П.С., Я продажний адвокат, мені дали 300 Уе за такі свідчення в суді.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Березня 2018 16:23
Ой шо ж то робиться, людину незаконно наказують, брати моі
Анонім Показати IP 21 Березня 2018 16:45
Депутат-це обличча суспільства.
Громадян Показати IP 21 Березня 2018 16:54
Запивав горе розбитого буса або свіжому купленого Мерседеса
Зоряк Шкорян Показати IP 21 Березня 2018 17:56
Не в дитяче треба було бігти, а в гінекологію. Там би не знайшли.
51 омбр Показати IP 21 Березня 2018 21:22
Як в 2014 році ставив на ноги бригаду тепер ніхто не згадає і не подякую.
Віталій Показати IP 22 Березня 2018 09:09
Діагноз - депутат головного мозку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus