USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Гані затримали трьох чиновників за крадіжку вакцини Covishield

21 Березня 2021 13:14
У Гані, що на Заході Африки, правоохоронці затримали трьох співробітників Служби охорони здоров’я. Їх підозрюють у викраденні 36 ампул вакцини від коронавірусу Covishield.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Інцидент стався в області Велика Аккра. Поліція затримала співробітника санітарно-епідемічного нагляду Стівена Дзисену, фахівця з охорони праці та техніки безпеки Космоса Аллотея і лаборанта Джозефа Найта Гейссі. Вони, ймовірно, викрали вакцину, щоб робити щеплення за гроші.

«Імовірно, Дзисену вкрав вакцини та передав їх Аллотею, який вводив препарат клієнтам за ціною близько 35 доларів за укол. Гейссі узятий під варту за співучасть в скоєнні крадіжки», – розповіли в поліції.

Крім того, у викраденні ще 26 ампул вакцини Covishield зі сховища підозрюють ще одного співробітника відомства – співробітника санітарно-епідеміологічного нагляду. Однак поки що він перебуває на волі.

Нагадаємо, на початку лютого випадок викрадення вакцини від коронавірусу стався в Чилі. Там з медичного центру в місті Куріко викрали 40 флаконів вакцини китайського виробника Sinovac.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus