USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Генпрокуратурі анонсують сотні звільнень

4 Червня 2016 14:48
Система прокуратури має позбутися тих працівників, які її ганьблять.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила заступник генерального прокурора Валентина Теличенко.

"Зарплата – це дуже важливий елемент реформи, але починати треба навіть не із зарплати, а з того, що система прокуратури мусить позбутися тих, хто ганьбить її перед суспільством. Повинні втратити свої робочі місця люди непрофесійні, ті, які живуть невідповідно до своїх доходів, ті, щодо яких є підстави вважати, що вони корупціонери, хабарники тощо", – зазначила вона.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКСПЕРТИ РОЗКРИТИКУВАЛИ РЕФОРМУ ПРАВОСУДДЯ В УКРАЇНІ

Зі слів Теличенко, у ГПУ передбачається звільнення сотень посад.

"Звичайно, буде багато звільнень ... на сотні вакансій, які утворяться, я передбачаю, буде новий набір працівників, і не важливо, чи це працівники з-поза системи чи з системи. Але важливо розробити такі критерії, щоби прокуратура поповнилася людьми професійними і чесними. От для цього треба буде хороша зарплата", – наголосила заступник генпрокурора.

"Не треба сподіватися, що 100% всіх позвільняємо, 100% всіх корупціонерів візьмемо на список і покараємо, я думаю, що кілька осіб звільнених з прокуратури уже будуть першим сигналом. А коли ці кілька переростуть у десятки, сотні – то це буде переконливим сигналом для решти працівників змінюватися", – додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандерчук В.М. Показати IP 5 Червня 2016 20:08
".... Але важливо розробити такі критерії, щоби прокуратура поповнилася людьми професійними і чесними. От для цього треба буде хороша зарплата , – наголосила заступник генпрокурора. " А як бути остальним громадянам держави , які чесно трудяться і живуть на 2 - 3 тис. грн. ??? Де в цивілізованому світі такий розрив між оплатою праці ??? Г-А-Н-Ь-Б-А !!! Це і є "досягнення " МАЙДАНУ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus