USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Голобській громаді буде конкурс місцевих ініціатив

3 Січня 2018 08:52
21 грудня 2017 року Голобська селищна рада затвердила програму підтримки місцевих ініціатив жителів на 2018 рік.

Програмою ставляться завдання: забезпечити постійну співпрацю місцевої влади з громадськістю; розвинути активність мешканців та створити ефективні механізми розвитку громади, повідомляють в Асоціації ОСББ.

Отож, у 2018 році на жителів Голобської громади очікує конкурс, у якому буде можливо проявити свою креативність та небайдужість і вирішити одну із важливих проблем громади.

Нагадаємо, що у минулому, 2017 році Устилузька міська рада почала працювати над залученням мешканців до вирішення локальних проблем і з цією метою радою спільно із Волинським ресурсним центром розвитку місцевої демократії було напрацьоване та прийняте Положення про реалізацію конкурсу місцевих ініціатив з загальним бюджетом 100 тисяч гривень. В результаті конкурсу було подано 15 проектних пропозицій, які зачіпали найрізноманітніші проблеми: від благоустрою вулиць, облаштування зон відпочинку, організації дозвілля та покращення екологічної ситуації до впровадження енергозберігаючих заходів та покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

Такі конкурси – це прекрасна можливість мешканцям громади втілити ідею чи вирішити проблему, яка на їхню думку є важлива та першочергова. Крім активності такі ініціативи згуртовують людей та дають можливість відчути себе причетним до процесів розвитку, котрі відбуваються в громаді.

Діяльність Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії відбувається за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus