USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Змінити місто: у Луцьку оголосили конкурс кращих громадських ініціатив

22 Червня 2015 18:18
Луцька міська рада оголошує конкурс кращих громадських ініціатив. Будь-який лучанин зможе висунути ідею для розвитку міста: це може бути благоустрій мікрорайонів, вулиць, зон відпочинку, освітлення, проведення історичних заходів тощо.

З 10 до 31 липня у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку (вулиця Лесі Українки, 35) проводитиметься прийом анкет ініціатив, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міськради.

Потому, робоча група проведе оцінку поданих анкет ініціатив і усі затверджені і відхилені ініціативи будуть опубліковані у газеті «Луцький замок» та на офіційному сайті Луцької міської ради у термін з 01.08.2015 по 15.08.2015.

Крім того, затверджені анкети ініціатив мають бути розміщені для голосування на офіційному сайті Луцької міської ради з 15.08.2015 по 24.08.2015.

Нагадаємо, що вартість реалізації однієї ініціативи не повинна перевищувати 50 000 гривень. Співфінансування учасників ініціативної групи (жителів міста) у розмірі не менше 10% від загальної вартості проекту однієї ініціативи.

Ініціативи можуть бути спрямовані на: благоустрій мікрорайонів, вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, облаштування місць для вигулу собак та пішохідних доріжок, озеленення та освітлення прибудинкової території тощо); покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах; організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат будинків, мікрорайонів, облаштування ігрових кімнат для дітей, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді); розвиток велоінфраструктури (встановлення велопарковок, нанесення дорожньої розмітки для велоруху); покращення екологічної ситуації у місті (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, облаштування місць збору сміття, утримання природоохоронних зон та берегів річок); розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини міста (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 22 Червня 2015 18:20
Другий поверх на туалеті та підземні переходи з будками смердячих торгашів- це найкращі ідеї.
Лучанка Показати IP 23 Червня 2015 10:06
Як добре користуватися чужими ідеями.....і так весь час......
яська до Лучанка Показати IP 23 Червня 2015 20:20
Ну от як будувати краiну з такими людьми????
белое крыло Показати IP 23 Червня 2015 22:21
В 10 раз повысить взятки в КЗ спорт школа №2.А то шось ПатриотизьМ подешевшав.Можно например брать не только в Гривне.но и в долларе .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus