USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У громаді на Волині планують виділити майже 2 мільйони гривень на підтримку силовиків

22 Лютого 2022 21:17
З бюджету Володимир-Волинської територіальної громади планують виділити близько 2 мільйонів гривень на підтримку 14 ОМБр, зенітно-ракетного полку, прикордонників, територіальної оборони та СБУ.

Про це під час брифінгу 22 лютого повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

З його слів, у зв’язку з останніми подіями, пов’язаними з агресією РФ та можливим повномасштабним вторгненням на територію країни, виникла необхідність надати допомогу підрозділам, які оберігають суверенітет та територіальну цілісність України.

«У зв’язку з подіями, за якими слідкуємо щогодинно, всі підрозділи, що забезпечують суверенітет і цілісність України, мають відчувати підтримку органів місцевого самоврядування. Саме тому під час сесії, яка відбудеться 23 лютого, плануємо надати допомогу 14 ОМБр в сумі одного мільйона гривень, ракетно-зенітному полку – 500 тисяч, підрозділам тероборони – 100 тисяч та прикордонникам – 50 тисяч гривень. Окрім цього, близько 110 тисяч гривень хочемо виділити на придбання тепловізора для СБУ», – зазначив очільник громади.

Читати ще: З системою оповіщення у нас дуже погано, – голова громади на Волині

Разом із тим, Ігор Пальонка розповів, що продовжується робота над забезпеченням учасників бойових дій земельними ділянками.

«Є декілька земельних ділянок, які вже завтра будуть надані учасникам бойових дій. І я за це питання хвилююся, бо є уже багато заявок, адже на території громади дислокується і військова бригада, і ракетно-зенітний полк. Але ми працюємо над змінами до генерального плану, тому найближчим часом з’явиться ще до десятка ділянок додатково», – поінформував голова громади.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у зв’язку з посиленням напруги в країні до патрулювання вулиць у Володимирі підключать муніципальну варту. Окрім того, посилять охорону об’єктів критичної інфраструктури.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus