USD 39.90 40.25
  • USD 39.90 40.25
  • EUR 40.03 40.25
  • PLN 9.86 10.04

У громаді на Волині попрощались із снайпером Артуром Трофімюком

24 Квітня 2023 22:08
Сьогодні Ківерцівська громада зі смутком та болем в серцях провела в останню дорогу загиблого Героя Артура Трофімюка.

Про це інформує Ківерцівська міськрада.

«Сьогодні жителі громади, місцева влада, односельчани, бойові побратими, родина зійшлися віддати останню шану Артуру. У храмі Апостолів Петра і Павла села Сокиричі звершили заупокійне похоронне богослужіння за померлим воїном Артуром, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю», – йдеться в повідомленні.

Поховали Героя на Алеї слави ківерцівського кладовища.
Артур Трофімюк народився у селі Сокиричі Ківерцівської громади у 2000 році. З дитинства мріяв захищати рідну землю. У 2017 році закінчив Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного.

Спокійний, витриманий, усміхнений, доброзичливий хлопець, який гаряче любив життя і Україну. Таким згадують Артура, таким він назавжди залишиться в серцях.

Коли на країну посунув ворог, зустрів його зі зброєю у руках. Старший сержант 3-го гірничо-штурмового взводу 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади Сухопутних військ України (в/ч А1556). Обіймав посаду стрілка-снайпера.

Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (2022) – за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Загинув 16 квітня 2023 року від кулі ворожого снайпера.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним і близьким Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus