USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У громаді на Волині створюють добровільне формування територіальної оборони

20 Січня 2022 09:56
У Володимир-Волинській громаді формують добровільний підрозділ територіальної оборони із дислокацією у місті Володимирі.

Про це під час брифінгу поінформував голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

«Сьогодні ми часто говоримо про територіальну оборону. Останні події в Україні нас змушують задуматися над тим, що може статися. Тому 17 січня під час робочої наради з головами громад прийняли рішення профінансувати підрозділ територіальної оборони з місцевого бюджету для того, щоб підтримати наших хлопців», – зазначив очільник громади.

Читати ще: У Міноборони розповіли, кого і як залучатимуть до загонів тероборони

Окрім цього, зі слів посадовця, найближчим часом у міській раді розглядатимуть питання щодо створення в громаді добровільного формування територіальної оборони із дислокацією у Володимирі із підпорядкуванням батальйону територіальної оборони, що контролюється ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волині почали формувати та набирати штати працівників для укомплектування п’яти батальйонів територіальної оборони та управління бригади. Батальйони розмістять у Володимир-Волинському, Камінь-Каширському та Луцькому районах, а також у місті Ковель.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 20 Січня 2022 11:04
Ключевое слово профинансировать из бюджета,нападет,нет деньги никто не отменял.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus