USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У кафе біля міськради нелегально торгували алкоголем

5 Травня 2014 16:12
В закладі громадського харчування кафе «Берізка», яке перебуває в оренді ПП НВП «Еталон-Луцьк», підтверджено факти нелегальної торгівлі алкогольними напоями. Про це йде мова у відповіді головного управління Міндоходів у Волинській області на звернення депутата Луцької міськради Руслана Ніколайчука. и Засновником ПП НВП «Еталон-Луцьк» значиться Козодой Валентина Іванівна – начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції «Укрпошти», - інформують у прес-службі ВО "Свобода".

Так, до Ніколайчука звернулися мешканці Луцька зі скаргою, що в кафе «Берізка» продають алкогольні напої з-під прилавка у роздріб незаконним шляхом.

У зв’язку із викладеною проблемою депутат звернувся до головного управління Міндоходів у Волинській області з проханням здійснити перевірку господарської діяльності кафе «Берізка».
У результаті фактичної перевірки встановили порушення вимог ст.15, 15-3 Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», а саме:

- факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями через електронний контрольно-касовий апарат не зазначений у ліцензії;
-факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями на розлив для споживання на місці суб'єктів господарювання громадського харчування.

Як йдеться у відповіді, згідно з результатами порушень начальник головного управління Міндоходів у Волинській області склав акт й очікуваний розмір штрафної санкції становить 7.8 тисячі гривень.

Зауважимо, кафе «Берізка» перебуває в оренді ПП НВП «Еталон-Луцьк». Це підприємство зареєстроване за адресою: вулиця Гордіюк,27/кв.54. Засновником ПП НВП «Еталон-Луцьк» є

Козодой Валентина Іванівна – начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції «Укрпошти», людина пенсійного віку.

Згідно з інформацією «Вісника держзакупівель» ПП НВП «Еталон-Луцьк» співпрацює з Волинською дирекцією «Укрпошти». Зокрема з 30.03.2010. по 15.03.2013. воно кілька разів ставало переможцем тендерних торгів й отримало державних грошей на суму 1,44 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петьо Показати IP 5 Травня 2014 16:20
Кравчук рулить....... ай да Кравчук, ай да Укрпошта
До Петьо Показати IP 5 Травня 2014 21:31
Так і буде грабити пошту, поки новий директор не відірве від корита
бурбон Показати IP 6 Травня 2014 11:46
змінився директор а схеми лишились й лишаються...от й так живем й перезавантажуєм владу
громада Показати IP 14 Травня 2014 14:32
Я кожнього дня відвідую "Берізку" тпм дуже добре харчують. Туда ж також ходять депутати, і мабуть за свій оюман отримують якусь вигоду....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus