USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Каліфорнії через спеку зафіксували масштабні пожежі, евакуйовують людей

11 Липня 2021 10:52
У північних гірських районах Каліфорнії сталося кілька великих пожеж, які знищили більше десятка будинків. Людей евакуйовують.

Про це повідомомляє УНН з посиланням на АР.

У п'ятницю Національний парк Долини смерті в Каліфорнії зафіксував приголомшливий максимум у 130 градусів за Фаренгейтом (54 за Цельсієм). Це найвищий показник, зафіксованим там з липня 1913 року.

У комплексі Бекворт сталося дві пожежі, спричинені блискавками, горіло в 72 милях на північ від озера Тахо.

У північних гірських районах Каліфорнії вже сталося кілька великих пожеж, які знищили більше десятка будинків. Хоча немає підтверджених повідомлень про пошкодження будівель, пожежа спричинила накази про евакуацію або попередження приблизно 2800 людей разом із закриттям майже 518 квадратних кілометрів Національного лісу Пламас.

Більше 1200 пожежникам допомогли літаки. Але полум'я, як очікувалося, продовжувало рухатися вперед. Повітря було настільки сухим, що частина води, випущеної літаками, випаровувалася, не доходячи до землі, додала вона.

Місцеві пожежники заявляють, що висота полум’я сягала 31 метра, що ускладнило гасіння і змусило зосередитися на будівництві бульдозерних ліній для захисту будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus