USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Камені-Каширському провели родинний фестиваль

25 Травня 2017 09:20
У Камінь-Каширському міському парку з ініціативи Євангельської церкви християн-баптистів та за підтримки міської ради відбувся Фестиваль сім’ї. Головна мета – популяризація сімейних цінностей.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

До святкування долучилася і народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич. Вона привітала усіх присутніх на заході та зауважила, що сім’я – це основа формування нації.

«Сім'я дає нам відчуття грунту під ногами. Шлюб – майстерня життя у любові та неперевершений дар Божої благодаті. І саме шлюб між чоловіком та жінкою є благословенним Богом. Тому, коли до мене звернулися жителі Маневицького району з проханням не підтримувати законопроекти щодо узаконення одностатевих шлюбів, запевнила, що обов’язко буду виступати лише за традиційні. Тож нехай любов'ю іскряться ваші очі, мир і спокій поселяться у ваших душах. А, головне, нехай дома вас завжди чекають щирі і люблячі люди», – сказала Ірина Мирославівна.
Організатори заходу провели масштабне свято з різноманітними конкурсами та розвагами. На ньому камінь-каширські родини мали можливість активно відпочити, позмагатись і творчо представити свої таланти. Хтось вправлявся у киданні м'яча по мішені, хтось грав у «Дженгу» (перекладання дерев’яних брусків), піднімали штангу, випробовували себе в альпінізмі на скалодромі. Тут був і флорбол, і бочче. Чимало адреналіну отримали сім’ї, вболіваючи за своїх татусів, які наважилися позмагатися у перетягуванні автомобіля.Дітвора тішилася мильними бульбашками. Дівчаткам робили зачіски, як у принцес, охочі виготовляли фоторамки.

Фестиваль сім’ї у Камінь-Каширську проводять вдруге.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus