USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Харкові напали на оператора телеканалу: чоловік у важкому стані

8 Червня 2019 16:00
У Харкові на місцевому ринку «Барабашово» сталися сутички. Так, невідомі накинулись на власного оператора 24 каналу Вадима Макарюка: залили очі газом, розбили обличчя та розтрощили камеру, і витягли звідти карту пам’ять із відзнятим матеріалом.

Вочевидь, вони не хотіли, аби журналісти встановили особи нападників, інформує 24 канал.

Сам Вадим поступово приходить до тями. Він досі у важкому стані.

Як повідомила кореспондентка 24 каналу Анна Черненко, яка в той час працювала разом з Вадимом на місці події, оператор знімав матеріал на ринку «Барабашово», коли стався конфлікт між підприємцями і активістами.

«Наскільки я знаю, там було кілька громадських силових організацій. Він мені розповів, що його з камерою, коли він тікав від цього натовпу наздоганяли і били, у нього розбите обличчя», – додала журналістка.

Очевидці події одразу викликали правоохоронців. Вони будуть вивчати відео із навколишніх камер спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 8 Червня 2019 16:12
"Наскільки я знаю, там було кілька громадських силових організацій." Підкажіть, будь ласка, що таке "громадські силові організації" та їх аналог у країнах ЕС. Дякую
Реаліст Показати IP 8 Червня 2019 17:25
Підказую. В нашій країні громадські силові організації - це збіговисько нероб і трутнів, яких дуже боїться влада. Боїться тому, що такі трутні носять за спиною шину, а в кишені пляшку бензину і сірники. Наявність їх вказує на відсутність реальної державної влади. В країнах ЄС такі організації відсутні. У випадку спроб створення їх - негайно ліквідовують ся державними силовими структурами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus