USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Конгресі США представили законопроєкт проти «кухаря Путіна»

14 Червня 2020 19:20
Четверо американських конгресменів від обох партій представили законопроект, що засуджує дії Євгена Пригожина. Він вважається однією з осіб, наближених до президента РФ Володимира Путіна.

Документ містить перелік обмежувальних заходів з протидії Пригожину та його партнерам «за їхні безперервні атаки на Сполучені Штати і їх союзників», інформує Еспресо.TV.

«Євген Пригожин – маріонетка Путіна з давньою історією підриву безпеки і інтересів Сполучених Штатів в інтересах уряду Росії», – йдеться у заяві голови Комітету у закордонних справах Палати представників Конгресу США і одного з авторів законопроекту, конгресмена-демократа Еліота Енгеля.

Читати ще: Найманці «кухаря Путіна» воювали у десяти країнах світу, – Bloomberg

Як приклади, Енгел привів втручання пригожинської «фабрики тролів» в американські вибори 2016 і 2018 років, а також дії найманців з «групи Вагнера» в Україні, Сирії, Лівії та Африці

Законопроект, зокрема, передбачає переконання держав, які співпрацюють зі структурами підконтрольними Пригожину, в припиненні подібного співробітництва, впровадження додаткових санкцій, а також співпраця з міжнародними партнерами США з метою переконати їх здійснити точно такі ж кроки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus