USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Конституційному суді немає голосів за жодне з рішень щодо розпуску Ради, – нардеп

18 Червня 2019 23:39
Народний депутат Ігор Попов заявив, що у Конституційному суді нема голосів за жодне з рішень щодо указу президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради.

Про це Попов повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Главком.

Нардеп зазначив, що думки 17 суддів розділилися, і сьогодні не було 10 голосів за жоден з варіантів рішення.

«Політичні букмекери дають рівні коефіцієнти на позитивне чи негативне рішення Конституційного Суду щодо дострокових виборів. Думки 17 суддів розділилися, і сьогодні не було 10 голосів за жоден з варіантів рішення. А якщо до 29 червня патова ситуація продовжиться – то провадження закривається. І цей варіант може стати Соломоновим рішенням, а судді підуть умивати руки в Дніпрі...», – написав Попов.
Як повідомлялося, судді Конституційний суд України на своєму закритому засіданні посварилися через Указ президента про розпуск Верховної Ради.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський підписав указ № 303 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради 8-го скликання та призначення позачергових виборів». Указ набув чинності 23 травня, а вже наступного дня в Україні стартувала виборча кампанія.

24 травня до Конституційного суду було направлено подання з підписами 62 народних депутатів про неконституційність Указу президента про дострокове припинення повноважень ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus