USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У костелі Луцька – різдвяний концерт

12 Грудня 2014 16:58
Генеральне консульство Польщі у Луцьку запрошує на концерт «Вдячно заспіваймо, Бога привітаймо» («Wdzięcznie zaśpiewajmy, Boga przywitajmy») у виконанні солістів та капели Ансамблю Пісні і Танцю Грубешовської Землі.

Концерт відбудеться в неділю, 14 грудня, кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла. Про це повідомляє прес-служба Генконсульсьва Польщі у Луцьку.

Ансамбль Пісні і Танцю Грубешовської Землі був заснований у 1987 році при Грубешовському Будинку Культури. Зосереджує він дітей та молодь грубешівських шкіл. Від самого початку Ансамбль творила, надавала йому стиль і неповторний характер - Гражина Темпоровіч, хореограф і артистичний керівник ансамблю.

В період 25-літньої діяльності ансамбль отримав багато нагород і відзнак на переглядах і фестивалях в країні та за кордоном.

Ансамбль Пісні і Танцю Грубешовської Землі має атестат Міжнародної Федерації Танцю C.I.O.F.F., який надає змогу представляти Польщу на фолькльорних фестивалях по цілому світу. І так своє артистичне надбання представляв в Греції, Македонії, Сербії, Хорватії, Данії, Іспанії, Україні, Німеччині, Туреччині, Чехії, Словаччині, Сардинії, Італії, Литві, Білорусі, Португалії, Франції, Нідерландах, Мексиці, Перу, Ізраїлі та на Кіпрі.

Без сумніву найбільшою подією в житті ансамблю є той факт, що у грудні 2000 року танцював для Святішого Отця Івана Павла ІІ у Ватикані.

Артистичний керівник і хореограф: Гражина Темпоровіч, Музичний керівник і музична обробка: Кшиштоф Гумєля, Акомпанемент: Кшиштоф Гумєля, Інструктор танцю: Лукаш Мєльнічук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
музикант Показати IP 12 Грудня 2014 17:24
Починайте запрошення з того, кілько коштує квитанція?
Коли? Показати IP 12 Грудня 2014 17:26
На котру годину?
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 17:36
Так, на яку годину?
органіст Показати IP 12 Грудня 2014 18:30
Так лисиця запрошувала журавля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus