USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі ділитимуть землі під медустановами

15 Листопада 2017 17:17
У Волинській обласній лікарні «Хоспіс» міста Ковель не можуть оформити документацію на землю, бо у них немає грошей. Тому депутатам облради пропонують передати землю комунальному закладу «Ковельська поліклініка», аби ті оформили технічну документацію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у прес-центрі обласної ради 15 листопада.

Як пояснила начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, спочатку землі розділили між медустановами, але зараз потрібно знову об’єднати.

«Нагадаю, що це Ковельська вузлова лікарня і там виникло питання щодо сплати податку за земелю, коли створилися нові медзаклади. Відповідно, кожен із них отримав у власність своє майно. Але Хоспіс немає коштів на виготовлення технічної документації, тому, щоб поділити земельну ділянку, потрібно передати все під поліклініку, аби вони зробили документи», - пояснила посадовець.

Присутні члени комісії одностайно підтримали пропозицію.

Нагадаємо, що ковельська поліклініка заробила понад 860 тисяч гривень за 5 місяців цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus