USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі майже дві сотні діток завітали на гостину до Святого Миколая

19 Грудня 2022 15:02
Свята Миколая найбільше чекають діти. Він завжди приходить до них з подарунками і вміє здійснювати мрії.

Сьогодні у Ковелі відбулася гостина Святого Миколая. Майже дві сотні хлопчиків та дівчаток, якими опікуються Ковельський міський центр соціальних служб та служба у справах дітей, отримали смачні подарунки. Про це інформує Ковельська міська рада.

Прийшли на зустріч до дідуся-чарівника діти, батьки яких загинули, захищаючи Батьківщину, які виховуються у прийомних сім’ях, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах.

Ділилися з Миколаєм мріями, думками, розповідали вірші й просили миру для України.

Привітала усіх зі святом заступниця міського голови Наталія Маленицька: «Бажаю здоров’я, бережіть себе, своїх рідних, друзів. Гарно навчайтесь. Пишайтеся тим, що ми всі живемо у великій, сильній та мужній країні, яка незабаром буде святкувати Перемогу».
Читати ще: «А можна мені тата? І щоб згоріла Москва»: про що українські діти просять у листах до Святого Миколая

Наталя Дмитрівна запросила усіх до хатинки Святого Миколая, яка упродовж тижня буде працювати біля головної ялинки Ковеля.
Подарунків забагато не буває. Цього дня гостинці для діток наших загиблих Героїв підготувала міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста. Місцеві рятувальники разом з Миколаєм подбали про солодощі для дітей-сиріт. Кажуть, що це уже традиція для них.

Навіть в умовах війни ми, дорослі, маємо зробити цьогорічні свята теплими і пам’ятними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus